V Pištíně bylo k vidění šest branek, ale zápas vítěze neměl


Branky


37. M. Koklar , 43. K. Kozák , 65. E. Kubeša - 9. L. Fessl , 47. J. Kunst , 67. V. Anderle
0

Po osmi brankovém debaklu na hřišti Borku, se chtěl domácí Píštín revanžovat před vlastními diváky proti týmu Boršova B. To se jim bohužel nepodařilo, když selhali domácí hráči zejména v koncovce. Utkání dospělo k remíze 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištín byl jasně lepší, ale v poločase vedl jen o gól

V nedělním odpoledni zavítal do Pištína předposlední tým tabulky Boršov B. Domácím se vrátili do sestavy vykartovaní hráči po podzimním zápasu s Borkem a chtěli si na domácí půdě připsat do tabulky tři body. Začátek zápasu se hrálo na polovině hostů a domácí se tlačili do zakončení. Největší šanci měl domácí Vávra, když k němu propadl míč, ale k domácí smůle nedokázal trefit branku Boršova. V 9. minutě hosté vybojovali roh a Fessl lehkou tečí poslal hosty do vedení - 0:1.

 

To domácí hráče ještě více nabudilo a začal festival zahozených šancí v prvním poločase. Nejprve Vávra netrefil ideálně míč ve vápně a o několik minut později ani samostatný únik Koklara v brance neskončil. Ve 25. minutě Kozák přenesl míč na Vávru a jeho přihrávku nedokázal do branky usměrnit Čapek, ani za ním dobíhající Trávníček. O chvilku později opět Vávra střílel ve vápně nad branku Boršova.

 

Ve 37. minutě domácí Grill vyslal dlouhým pasem do úniku Koklara a ten vyrovnal na 1:1. Domácí se snažili otočit výsledek ještě do poločasu. Nejprve Vávra nedal další šanci. Za dalších pět minut Kubeša přihrál Kozákovi a ten už překlopil vedení na domácí stranu - 2:1. V poslední minutě ještě postupovali domácí Koklar s Kubešou sami na brankáře Vosejpku, ale ani tato šance gólem neskončila.

Druhá půle byla vyrovnané a nakonec k remíze dospěl i zápas

Druhý poločas začal aktivněji Boršov a ve 47. minutě vyrovnal. Domácí obrana propadla po autovém vhazování a hostující Kunst bez větších problémů vyrovnal na 2:2. Pištínští hráči začali nakopávat míče na útočníky, ale hostující obrana odvracela včas do bezpečí. V 65. minutě se ale boršovská obrana na pravé straně otevřela, Kubeša utekl a zajistil domácím opět vedení. To ale netrvalo dlouho, když v 67. minutě Anderle po nedorozumnění v domácí obraně vyrovnal na 3:3. Hra se uklidnila a hrálo se spíše mezi vápny. V 80. minutě postupoval domácí Kubeša sám na Vosejpku ale netrefil ani branku. Po této šanci se v zápase už nic vážného nestalo a tak se soupeři rozešli remízou 3:3.

 

Autor: Václav Vávra



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Po minulém zápase na Borku jsme chtěli moc vyhrát na domácím hřišti, ale to se nám nepovedlo. Z mého pohledu byl Boršov nejslabší tým se kterým jsme v této sezoně hráli, bohužel doplatili jsme na neproměňování šancí. Po zápase jsme si to docela vyříkali v hospodě a doufám, že to pomůže a začneme hrát jako poslední zápasy na podzim. Teď máme o víkendu volno a další týden hostíme doma Koloděje. Po dnešním zápase se ani trenérovi nedivím, že ho na lavičce málem trefilo."




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - T. Trávníček [-] , F. Bezpalec [-] , M. Kučera [-] , R. Grill [-] , M. Trávníček [-] - V. Vávra [-] , L. Koňarík [-] , K. Kozák [-] - M. Koklar [-] , J. Čapek [-]

FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] , R. Šafařík [-] - J. Kunst [-] , V. Anderle [-] , J. Macík [-] , L. Fessl [-] - J. Langer [-] , D. Eliáš [-] -

ŽK: 36. L. Koňarík , 88. R. Grill - 89. P. Křemen , 89. R. Vosejpka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: JINDRLE Karel - VRBA Josef (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.