FOTO: Borek si z Mokrého odvezl všechny body


Branky


35. D. Hrádek - 17. T. Tengl , 53. J. Frank , 75. T. Tengl , 89. J. Svatoš
0

Zápas dvou nejofenzivnějších týmů patřil hostům z Borku. Ti rozhodli o své výhře ve druhém poločase, kdy nastříleli tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pálili kanonýři obou týmů Tengl a Hrádek

Na hřišti v Mokrém se očekával souboj dvou nejlepších útoků v soutěži. Na domácí stráně duo Hrádek Houska. Na straně druhé Tengl a Frank. Diváci tak mohli očekávat ofenzivní fotbal, protože oba týmy dohromady nastříleli v této sezoně celkem 81 branek. Zápasu však příliš neprospěla kvalita domácího trávníku, který nebyl zrovna dobré formě a některým hráčům sahala místy tráva až po kotníky.

 

Utkání začala oboustranně opatrně. Zatímco hosté se snažili bojovat s hustotou trávníku po zemi, domácí nic nevymýšleli a hrozili dlouhými nákopy za hostující obranu. První změna skóre přišla po čtvrt hodině hry. Kousek za hranicí velkého čtverce byl faulován hostující Tasy. K míči se postavil Tengl a ten poslal míč ke vzdálenější tyči přímo do šibenice - 0:1.

 

 

O chvilku později mohl Tengl po přihrávce od Kantora přidat druhý gól, ale brankář Alexa včasným vyběhnutím vyrazil míč na roh. Domácí hráči ve středu hřiště přehrávali Borecké a zákonitě přišel trest. Po centru ze strany zaspala hostující obrana i s brankářem Hřibem a Hrádek hlavičkou přehodil vše co mu stálo v cestě – 1:1. Pár minut na to dostali domácí výhodu přímého kopu, ale Štumbauer střílel nad. Poločasové skóre tak zůstalo 1:1.

Hosté rozhodli zápas po přímých volných kopech Tengla

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Borku. V 53. minutě se kopal další přímý volný kop, který opět zahrával Tengl. Tentokrát míč napálil do břevna, ten se odrazil k nohám Franka, který pohotovou dorážkou nedal Alexovi šanci zasáhnout – 1:2. Domácí hráči nesložili zbraně a centry do vápna na Hrádka zatápěli hostující obraně. Po jednom z centrů Hrádek míč lehce lízl, ale míč se snesl těsně vedle Hřibovi branky.

 

Přítomní diváci se určitě nenudili. Obě mužstva jim nabídla ofenzivní podívanou, ale branky ve druhé polovině padaly jen do domácí sítě. Čtvrt hodiny před koncem byl faulován před velkým vápnem Tengl. Sám faulovaný se postavil k míči a střelou přes zeď poslal míč neomylně do šibenice – 1:3.

 

 

Na druhé straně měl kontaktní gól na kopačce Štumbauer, ale z hranice penalty poslal míč přes branku. Mokré se tlačilo před branku hostujícího Hřiba a hosté kontrovali rychlými brejky. Po jednom z nich útočil na hattrick Tengl, když mu špatnou rozehrávkou přihrál domácí Návara, ale hostující forvard poslal míč těsně vedle branky. Skóre zápasu tak uzavřel v samotném závěru Svatoš. Frank poslal krásný centr na zadní tyč, kde číhal Svatoš a ten se v zakončení nemýlil – 1:4. Borek tak na jaře vyhrál i svůj druhý zápas a v tabulce dál bojuje o nejvyšší příčky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Neřekl bych, že nás Borek nějak přehrával a že by skóre odpovídalo průběhu zápasu. Ze tří standardních situací dali tři góly. My naopak zahodili několik gólových šancí. Vzhledem k produktivitě tak tři body zaslouženě putovaly na Borek."

FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Střetly se dva nejofenzivnější týmy soutěže. Chtěli jsme hrát naši kombinační hru po zemi, ale tu komplikoval stav domácího hřiště, který spíše připomínal pastvu pro krávy, než fotbalové hřiště. Domácí se spoléhali na dlouhé nákopy za naši obranu. Nejvíce hrozil za domácí Hrádek, který těžil z centrů do vápna a neprohrál snad jediný souboj. Naštěstí pro nás se trefil jen jednou. Nám podařilo rozhodnout zápas ze tří trestných kopů. Domácí hráči neodehráli špatné utkání, ale bohužel pro ně to na nás nestačilo."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - VLÁŠEK Miloslav (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.