Lokomotiva se výhrou v Chrášťanech posunula do čela tabulky


Branky


0

Lokotka na hřišti posledního týmu nezaváhala a připsala si tři body. Hosté se tak posunuli do čela tabulky, protože Úsilné má o víkendu volno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli více ze hry a do kabin šli s dvoubrankovým náskokem

Na hřiště posledního týmu tabulky Chrášťan, zavítala béčko českobudějovické Lokomotivy. Hosté minulý týden porazili na svém hřišti nebezpečné Dívčice a dál v tabulce stíhají vedoucí Úsilné. To mohli v případě výhry tento víkend předskočit, protože hráči z Voselna měli volno. Domácí zahájili jaro remízou s Mokrým, když zejména ve druhé půli sahali po zisku všech bodů.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté, byli rychlejší, přesnější a úspěšnější v soubojích. Svou aktivitou donutíli chybovat domácí stopery a na domácí branku se v úvodu valil jeden útok za druhým. První dvě varování ještě gólem neskončily. Nejprve zachránila domácí hráče tyč a o chvilku později výborným zákrokem brankář Lhotka. Lokomotiva přetavila v braku až třetí šanci. Samostatný únik zakončil přesným zakončením Jánošík – 0:1.

 

Hosté byli nadále lepším týmem a dál zatápěli pod kotlem. Po půl hodině hry pak přišla další branka. Na rohový kop si naskočil nevelkým jménem, ale velkým výskokem Malý a přesnou hlavičkou poslal hosty do dvoubrankového trháku. Chrášťany se první poločas na nic nezmohly a poločasové skóre tak vyznělo zaslouženě ve vedení Lokomotivy 0:2.

Domácí dokázali rychle snížit, ale poslední slovo měl hostující Jánošík

Druhý poločas začali domácí aktivněji a hned na úvod vstřelili kontaktní branku. Dlouhý výkop Lhotky propadl k Jirsákovi, který následně přihrál Romanu Drozdovi, který snížil na rozdíl jedné branky – 1:2. Rychlá branka trošku zabrzdila hostující hráče, kteří na chvilku vypadli z tempa. Jenomže domácí hráči váhání hostí nedokázali využít a postupem času opět přebírali otěže zápasu hosté. V 70. minutě pak přišla rychlá akce po levé straně na jejímž konci byl Jánošík a svou druhou brankou v zápase vrátil hostům dvoubrankové vedení – 1:3.

 

 

Ve zbytku zápasu si hráči Lokotky hlídali náskok. Naopak domácí se nezmohli na odpor a tak utkání dospělo k zaslouženě výhře hostí. Ti se díky zisku tří bodů vyhoupli do čela tabulky a v dalším kole ho budou chtít potvrdit doma proti Žabovřeskám. Chrášťany pak čeká cesta na rozjetý Borek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Do zápasu vstoupili lépe hosté, byli rychlejší, přesnější a úspěšnější v soubojích. Navíc donutili naše stopery brzy ke třem hrubým chybám, ze kterých podnikli nebezpečné kontry – jedna šance skončila střelou do tyče, druhou skvěle zlikvidoval Lhotka, až ta třetí skončila gólem. Hosté dál hrozili a domácí se nezmohli na odpor. Vedení hostů navýšil ve 33.min po rohovém kopu přesnou hlavičkou Malý. Po přestávce se domácí přece jen osmělili a snížili po gólu Drozda. Dále jsme se snažili o vyrovnání, hosté byli nějakou dobu rozhození, ale v 70.min se jim povedla akce z levého křídla, kterou zakončil opět Jánošík. Místo vyrovnání to bylo opět o dvě branky a již se nám nepovedlo přiblížit se reálné vidině bodového zisku z tohoto zápasu. Hosté si zbytek zápasu pohlídali a body si za svůj kvalitní výkon odvezli zaslouženě."




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , J. Máca [-] - P. Koňařík [-] , O. Bahleda [-] , M. Boháč [-] , P. Příhoda [-] , P. Suchan [-] - K. Jirásek [-] , R. Drozd [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - O. Jánošík [-] , S. Nechuta [-] , Z. Gregor [-] , P. Křiváček [-] , P. Kříž [-] , J. Weinreb [-] , T. Kadlec [-] , P. Jiran [-] , D. Malý [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 60. M. Drozd , 70. R. Drozd .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - ŠMIDMAJER Jiří (N), KADLEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.