R. Drozd 51.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany si doma připsaly cenný bod s Mokrým


Branky


51. R. Drozd - 17. P. Houska
0

Poslední tým tabulky si doma připsal cennou remízu, když ve druhé půli dokázal zareagovat na vedoucí branku hostujícího Housky, domácí střelec Roman Drozd. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení a zahodili penaltu

Poslední tým tabulky z Chrášťan přivítal na svém hřišti ofenzivně laděné hosty z Morkého. Ti v aktuálním ročníku nastříleli nejvíce branek (40) a čekalo se o kolik rozšíří svoji sbírku v tomto zápase.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii. Akce se střídali na obou stranách a jako první se dostali do vedení podobně jako na podzim hosté. V 17. minutě předvedli hosté pohlednou kombinační akci vedenou hostujícím Lisnerem na jejímž konci byl kanonýr Houska, který poslal Mokré do vedení – 0:1. Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale v zakončení jim chyběl potřebný klid.

 

 

Hosté pak dostali výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil Lisner. Brankář Lhotka však vystihl směr střely a penaltu chytil. V této sezoně to byl třetí zneškodněný pokutový kop, navíc druhý proti týmu z Mokrého. Do konce poločasu se nic nezměnilo a tak šli s jednobrankovým náskokem do kabin hosté.

Domácí byli lepším týmem, ale trefil se pouze Drozd

Těžko říct co se dělo o přestávce v obou kabinách, ale druhý poločas byli jasně aktivnější domácí. Už po šesti minutách hry se dostal odražený míč k Romanu Drozdovi a ten svou přesnou a pohotovou střelou k tyči srovnal stav utkání na 1:1. Hosté byli jako opaření a domácí dál tlačili na pilu.

 

Místy to vypadalo, jako by hostům hned z kraje jara docházeli síly a remízový výsledek začali bránit. Brankář hostí Alexa však i přes další řadu střel zůstal nepřekonán. Tu největší šanci na zvrat zápasu měl domácí Jirásek, když se snažil procedit míč skrz Alexovi nohy. Naštěstí pro Mokré, jejich brankář včas stačil secvaknout nohy k sobě a uhájit nerozhodný stav.

 

Oba celky se tak rozešli remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): "V první polovině byly šance na obou stranách. Hosté šli do vedení po trefě Housky. Pak nás podržel brankář Lhotka, který chytil penaltu. Podle mě to byl zlomový okamžik zápasu, protože jinak by nám hosté odskočili na rozdíl dvou branek a to by se těžko dotahovalo. Ve druhém poločasu jsme měli více ze hry my. Zaslouženě jsme vyrovnali a soupeře překvapivě přehrávali. Bohužel pro nás jsme se kýžené vítězné trefy nedočkali a tak skončil zápas remízou. "

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Byl to klasický zápas na hřišti Chrášťan. Domácí hráli tvrdě, své jsme si vyslechli po celý zápas i od domácích fanoušků. Šli jsme do vedení, potom jsme zahodili penaltu. Druhou půli se nám nedařilo, nevytvořili jsme si prakticky žádnou větší šanci a nakonec asi můžeme být rádi za bod."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - J. Máca [-] , M. Zeman [-] , M. Drozd [-] - O. Bahleda [-] , M. Boháč [-] , P. Příhoda [-] , P. Koňařík [-] , P. Suchan [-] - R. Drozd [-] , K. Jirásek [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , V. Klement [-] , Č. Alexa [-] , J. Návara [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] , M. Tyl [-] , P. Dvořák [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

ŽK: 19. M. Drozd , 67. P. Suchan , 75. K. Jirásek - 70. V. Lisner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.