FOTO: Penalta v poslední minutě zachránila Kolodějím bod


Branky


90. V. Polida ml. (p.) - 28. J. Pilný
0

Hosté ze Žavořesk dlouho drželi vedení na hřišti Koloděj. O vítězství je nakonec připravila až penalta v poslední minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pilný poslal Žaby do vedení

Při pohledu na tabulku byli před vzájemným zápasem mírným favoritem hosté ze Žabovřesek. Domácí hráči, ale chtěli vytěžit maximu před domácími diváky a odvděčit se jim nejlépe vítězstvím.

 

Zápas začal oboustranně opatrně, když obě mužstva vyčkávala na možný brejk ze kterého by udeřila. Do první šance se po deseti minutách hry dostali domácí, když se ocitl sám před brankářem Mádlem domácí Deák, ale nedal. Jinak se hrál neurovnaný fotbal plný nakopávaných míčů.

 

Po půl hodině hry, dostali hosté výhodu nepřímého kopu, když domácí zahráli malou domů. Tato příležitost skončila sérií dvou rohových kopů a z druhého rozehrání dokázal hostující Pilný dotlačit míč za Švehlova záda – 0:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky. 

Polida nabídnutou penaltou nepohrdl

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. Pokud divák toužil po kombinačním fotbale, musel být zklamán. Domácí hráči přeci jen vyvinuli ve druhé půli větší aktivitu a snažili se napadat soupeřovu rozehrávku, ale do vážnějších šancí se nedostali. Naopak hostující Hrabčák mohl poslat hosty do dvoubrankového trháku, ale jeho hlavička skončila na břevně Švěhlovy branky.

 

V závěrečných minutách se domácí hráči přeci jen dostali do tlaku. Nejprve Mádl vytáhl povedenou střelu Tomáše Kubíčka, která směřovala do šibenice. V poslední minutě dostali domácí hráči výhodu pokutového kopu, když si spletl fotbal s volejbalem hostující stoper Hála. K exekuci pokutového kopu se postavil Polida a bezpečně proměnil. Zápas tak skončil stejně jako na podzim remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "Hrál se vyrovnaný zápas, který nenabídl příliš mnoho šancí. Hosté šli do vedení po rohovém kopu, když dotlačili míč do sítě. Ve druhé půli mohli přidat další gól, ale zachránilo nás břevno. V závěru zápasu jsme dokázali zaslouženě vyrovnat. Nejprve brankář hostí vytáhl moji povedenou střelu ze šibenice. A v poslední minutě po jasné ruce, proměnil Polida penaltu."

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Do zápasu jsme vstupovali s tím,že si chceme odvést 3 body. A opět jsme se trápili s koncovkou se kterou máme problém od začátku sezóny. Vypracujeme si spoustu šancí, ale bohužel je neproměňujeme. Koloděje jsme celý zápas k ničemu nepustili, my nedokázali dát další gól a proto nás domácí potrestali z penalty v poslední minutě zápasu. Pro domácí zisk zlatého bodu, pro nás ztráta dvou bodů. Nyní musíme potrénovat na sobotní zápas kdy přivítáme doma Dívčice a zapomenout na Koloděje."



Počet diváků: 90. Rozhodčí: BROM Josef - POLIDA Václav (N), KANTOR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.