3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si poradil s Mladým


Branky


0
Dva góly během minuty rozhodly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly a kontaktní branka do šatny

   V úvodních minutách zápasu míč létal prakticky jen vzduchem. Srubec udeřil v 16. minutě kdy centr Novotného nasměroval na zadní tyči do sítě Leština. Brůžek si sice na balon sáhl, ale gólu už zabránit nedokázal, 1:0. Oslavy gólu ještě neutichly a Srubec útočil znovu. František Hekrdla dokázal zpracovat těžký míč a posunul ho doprava na Budějckého, který i přes klopýtnutí zabalil balon po lajně a vyslal centr před bránu. Tam pálil Muzika, ale trefil jen bránícího hráče od, kterého se míč odrazil k matadoru Kalinovi jenž z úhlu napálil míč do šibenice, 2:0. Dvoubrankové vedení domácí uklidnilo. Mladé se sice snažilo nepříznivý stav zvrátit, ale do vyložené příležitosti se dostat nedokázalo. Až v samotném závěru poločasu na Moudrého zahrával sám postižený přímý kop a zaskočil domácí, 2:1. 

Gólová pojistka

   Ve druhé půli chtěli hosté po kontaktním gólu přidat i gól vyrovnávací. Defenziva domácích si však k jejich smůle počínala jistě. Navíc přišla 62. minuta a přihrávka Novotného na Janouška jenž si zpracoval a poskakující balon napálil přesně k tyči bezmocného Brůžka, 3:1. Mladé v závěru prostřednictvím Schustera ještě dokázalo překonat Korbela, ale za domácího gólmana zaskočila tyčka. V příštím, předposledním kole bude hrát Srubec v Dubném s Jankovem. Mladé bude doma hostit Dobrou Vodu.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (hrající trenér domácí): Tři kola dokonce pomohly tomu, že zápas se odehrál relativně v klidu, protože nikdo nemusel a ani nesměl. Jinak to bylo ovšem derby jak má být. Sice se prvních asi dvacet minut hrálo jen ve vzduchu, ale pak se to urovnalo. Dali jsme dvě branky a to nás uklidnilo. Soupeř sice nehrál špatně, my ho však do ničeho nepouštěli a pohlídali si finální fázi. Pak jsme nedomluvili s gólmanem a dostali gól do šatny z velké dálky a tím hosty pustili do hry. Mladé se tlačilo a chtělo utkání zvrátit, ale povedlo se mi dát třetí gól jakých jsem moc nedal. Soupeř měl potom nějaké náznaky, ale obrana nám zahrála velmi dobře. Vůbec celé mužstvo předvedlo dobrý výkon a k vidění byl poměrně dobrý fotbal. Pochvalu si zaslouží stoper Jindra a předstoper Korotvička.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - D. Rainke [-] , D. Budějcký [-] , D. Novotný [-] , J. Leština [-] , P. Kalina [-] , D. Muzika [-] , R. Hálek [-] , F. Hekrdla [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

SK Mladé
J. Brůžek [-] - P. Schuster [-] , V. Moudrý [-] , J. Vítek [-] , T. Brozman [-] , T. Kočvara [-] , K. Tondr [-] , M. Lískovec [-] , Š. Pařízek [-] , M. Schuster [-] , V. Materna [-]

ŽK: 3. V. Šafrata , 36. V. Moudrý .
Hráči zápasu: J. Jindra , J. Korotvička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - TŮMA Jiří (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.