2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn si rozdělil body s Borovany


Branky


0
Týn si v boji o záchranu příliš nepolepšil
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Týn

   Dle pohledu na tabulku se zdá, že Borovanům už třetí sestup v řadě za sebou nehrozí a mohou soutěž dohrát relativně v klidu. A to i přesto, že má poměrně rozsáhlou marodku a k zápasu dorazil jen s jedenácti hráči. To Týn bude mít ještě hodně práce aby se vymanil z pásma sestupu. Domácí podle toho i do zápasu vstoupili a bojovali. Pramenil z toho i úvodní gól. Ve 13. minutě přišly Borovany o míč ve středu hřiště a protiútok Týna zakončil přesnou střelou k tyči kapitán Brom, 1:0. Deset minut nato se ovšem podařilo hostům stav srovnat. Dostali se do brejku a přihrávku do ulice přetavil ve vyrovnávací gól Tomášek, 1:1. Týn pak zvýšil obrátky, ale byly z toho jen zahozené šance a to na obou stranách. Až těsně před odchodem na poločasovou přestávku se po závaru dokázal prosadit Maruška a gólem do šatny uzavřel půli, 2:1.

Vyrovnání

   I druhé dějství se neslo v bojovném duchu. A rovněž byly k vidění šance před oběma brankami. Čtvrt hodiny před koncem dokázal přesně zakončit brejk Pilát a vyrovnal na 2:2. Ve zbytku zápasu se hra přelévala ze strany na stranu. Domácí však už nedokázali vyzrát na hrajícího trenéra Plachtu s kapitánskou páskou na paži zaskakujícího v bráně. Stejně tak i hostům zvlhl střelecký prach a tak po závěrečném hvizdu zůstal na ukazateli skóre remízový stav 2:2. Týn v příštím kole čeká derby v Temelíně s Olešníkem. Borovany doma přivítají dalšího aspiranta na sestup, se kterým v loni zápolily v 1. B. a to Stropnici.


Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér hosté): Máme bohužel hodně zraněných a tak jsme k utkání přijeli jen s jedenácti hráči. Soupeř byl hodně namotivovaný hodně bojoval. Po vyrovnávacím gólu domácí tlačili a na obou stranách se zahazovali šance. Druhá půle byla hodně bojovná s mnoha gólovými příležitostmi. Po našem vyrovnání to bylo nahoru dolů. Celkově to byl hodně vyrovnaný match a výsledná remíza tomu asi i odpovídá. Řekl bych, že sudí Šafránek odpískal zápas dobře.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - P. Zavadil [-] , P. Šimánek [-] , J. Vondra [-] , O. Lukeš [-] , L. Ponec [-] , J. Brom [-] , T. Houska [-] , J. Maruška [-] , J. Mach [-] , J. Vanda [-]

FK Calofrig Borovany
M. Plachta [-] - R. Malík [-] , J. Anton [-] , B. Němec [-] , B. Kratoška [-] - J. Brenner [-] , A. Pilát [-] , A. Fencl [-] , J. Čermák [-] - M. Tomášek [-] , R. Chrástka [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KLIČKA Jiří (N), TŮMA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.