D. Štěcha 78. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov porazil Čtyrák nejtěsnějším rozdílem


Branky


78. D. Štěcha (p.)
0
Penalta rozhodla
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   V sobotním odpoledni přivítal TJ Sokol Neplachov rezervu Čtyráku. Oba týmy ještě nemají nic jistého a potřebují tak bodovat, i když Neplachov měl v tabulce na hosty ze Čtyráku náskok 4 bodů. Utkání začalo opatrně a bylo vidět, že ani jeden mančaft  nechce inkasovat první. Domácí byli sice více na míči ale s přihrávkou to bylo horší, a tak první šance přišla až v 15. min. kdy se po centru Šafáře z levé strany dostal k hlavičce Štěcha, jenže balón poslal těsně vedle pravé tyče. Vlažné tempo v první půli pokračovalo a k vidění toho moc nebylo. Chyběly šance, střelba, ale i větší nasazení a o nějaké pohledné kombinaci nemohla být řeč. Přihrávky kazily oba mančafty a chodící tempo utkání spíše vyhovovalo hostům, kteří se dopředu moc nehrnuli a čekali na nějakou větší chybu domácích. A když zbytek prvního poločasu žádné větší vzrušení nepřinesl, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Penalta rozhodla

   Ve druhém dějství oba týmy přidaly na pohybu. Ale stále tomu do okresních parametrů něco chybělo. A to byly především gólové šance, které prostě k vidění nebyly. Zhruba od 55. min domácí začali více běhat a povedlo se jim dostávat hosty pod tlak. Neplachovští pak lépe sbírali nakopávané míče a přecházeli rychleji do útoku. V 60. min. se vyznamenal hostující gólman Kaloš, když vytáhl křížnou střelu domácího kapitána M. Dušáka z pravé strany. Domácí pak prostřídali a přidali na důrazu, především v útočné fázi a to přineslo své ovoce. Hosté měli méně času na rozehrávku a Neplachov tak mohl útočit do rozhozené defenzívy. Rozhodující moment přišel v 78. minutě, kdy právě aktivnějším napadáním získal míč ve středu hřiště domácí Štěcha a posunul doprava na rozběhnutého Blažka, ten udělal v pokutovém území kliku hostujícímu stoperovi  Kunovi, který zastavil míč rukou. Rozhodčí Pileček dlouho neváhal a ukázal na pokutový kop. K míči se postavil David Štecha, penaltu s přehledem proměnil a oslavil tak narození synka Jonáše. Zbytek utkání byl Neplachov stále aktivnější než hosté a v klidu si pohlídal těsný výsledek.

 

   Autor: Lukáš Blažek (TJ Sokol Neplachov)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč domácí): K utkání bych řekl, že to určitě nebyla atraktivní podívaná. První půle bez pohybu, bez nasazení, a až na výjimku Davidovi hlavičky tak i bez šancí. Přihrávky nám nešli, zpracování hrozný, míč nám odskakoval... Opravdu moc jsme toho nepředvedli a hosté také ne. Druhá půle už byla o něco lepší, ale stále nic, čím by jsme se mohli chlubit. Začali jsme běhat a více napadat soupeře, což nakonec rozhodlo. Penalta sice taková smolná, ale ruka evidentní.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč hosté): Už je to trochu ohrané a říkám to každý týden, ale lepení naší sestavy byla katastrofa. Ze třináctičlenného kádru nám vypadlo hned sedm lidí, takže jsme povolali dva matadory, kteří nám chodí pomáhat v kritických situacích a k tomu jsme měli čtyři mladší dorostence. My zkušení jsme byli vzadu, ale směrem dopředu jsme byli marní. Měli jsme snad jen po jedné šanci v každém poločase. Rozhodla bohužel nešťastná ruka, kterou sudí Pileček zapískal z půlky až po upozornění domácích hráčů. Už aby byl konec sezóny a uvidíme jestli budeme pokračovat dál. Už čtvrtý zápas jsme krom penalty s Hlubokou nedali branku, uvidíme teď se Srubcem. Hráčem zápasu volím Kaloše. Tenhle mladík se nezalekl situace a chopil se šance.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , J. Chmel [-] , P. Dušák [-] , J. Švec [-] - P. Šafář [-] , P. Švec [-] , D. Štěcha [-] , L. Sobota [-] - M. Dušák [-] , M. Nekola [-] -

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
T. Kaloš [-] - M. Rachač [-] , K. Volman [-] , M. Maliňák [-] , J. Janura [-] , Z. Kuna [-] , M. Babka [-] , L. Zeman [-] , A. Čepička [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

ŽK: 61. D. Štěcha - 37. L. Zeman .
Hráči zápasu: P. Dušák , D. Štěcha - T. Kaloš .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠVEC Petr (N), POLOMČÁK Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.