0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník nestačil na Borovany


Branky


0
Borovany uhrály šťastnou výhru a dotáhly se na Olešník
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Borovany

   Po dvou sestupech v řadě za sebou nemají Borovany nic jistého ani v závěru letošní sezóny a potřebují sbírat body aby se vymanily z vyrovnaného chvostu tabulky. V Temelíně je ovšem s Olešníkem nečekala procházka růžovou zahradou. Hrálo se bojovné, možná i trochu vyhecované utkání. Domácí se snažili, ale nebylo jim přáno. Naopak v 16. minutě po brejku borovanských a odraženém balonu v šestnáctce dostal přihrávku do strany Pilát a střelou podél Cihly otevřel gólový účet zápasu. Olešník se nadále prezentoval dobrou hrou, ale do kabin na poločasovou přestávku přesto odcházel s jednobrankovou ztrátou.

Dva rychlé góly pro hosty

   Úvod druhé půle vyšel hostům výborně. Už ve třetí odehrané minutě po rychlém přechodu do útoku pálil kousek za vápnem kapitán Pileček, střela mu sedla a znamenala zvýšení na 0:2. V 57. minutě rozesmutněly domácí příznivce Borovany znovu. To po pravé straně pláchl Faktor a poslal prudký míč na malé vápno kde Cihlu prostřelil dobíhající Čermák, 0:3. Hosté potom vsadili na bránění pohodlného náskoku. A to se jim i vyplatilo, Olešník totiž dobýval hostující defenzivní hradbu marně. Borovany udržely čisté konto a bodově se dotáhly právě na sedmý Olešník. V souboji béček čeká Olešník v příštím kole zápas na Hluboké. Borovany budou útočit na třetí výhru v řadě doma s posledními Novými Hrady.


Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér hosté): Byl to bojovný až vyhecovaný zápas. Domácí se prezentovali dobrým fotbalem. My dali naštěstí gól po brejku a do půle už jsme to nějak umlátili. Ve druhé půlce jsme dali dva rychlé góly a pak už hráli ze zajištěné obrany. Jsme za tři body pochopitelně rádi, zaplať pán bůh jsme měli také štěstí. Výborný zápas odehrál Pileček, Anton a Němec.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , Z. Vařák [-] - M. Gutwirth [-] , D. Szep [-] , T. Volf [-] - L. Říha [-] , J. Knotek [-] - S. Melnykovskyi [-] , J. Kříž [-] , P. Mach [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , B. Němec [-] , B. Kratoška [-] - F. Faktor [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] , J. Čermák [-] - J. Anton [-] , R. Chrástka [-] - D. Babka [-]

Hráči zápasu: B. Němec , V. Pileček , J. Anton .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - SLEPIČKA Jan (N), BICAN Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.