J. Holej 42. (p.)
J. Holej 72. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice si se Srubcem rozdělila po bodu


Branky


42. J. Holej (p.) , 72. J. Holej (p.) - 27. P. Kalina , 30. J. Leština
0
Stropnice dotáhla dvěma penaltami dvougólové manko
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro Srubec

  Už ve 2. minutě se po kombinaci hostů na pravé straně ocitl osamocený ve vápně kapitán Hekrdla, ale netrefil. Hned z protiútoku trefil Bašta břevno. Ve 4. minutě odvrátili domácí závar před svojí brankou, ale hosté za vápnem nebezpečně pálili, Valíček skvěle vytěsnil na roh. V 10. minutě Kunágl potáhl míč a posunul do strany na Kořínka, ale ten si balon ukopl a Korbel si pro míč došel. Po čtvrt hodině vysunul Bašta Kořínka jenž si navedl míč na střed hřiště, ale slabou střelou doprostřed Korbela nezaskočil. Po chvíli nastal další závar před domácí brankou, hosté zakončili střelou mimo. Ve 27. minutě se odražený míč dostal k Dittrichovi, který ho posunul za vápno kde Kalina vyslal přízemní střelu na bránu. Valíček si sice na míč sáhl, ale od tyče se odrazil do sítě, 0:1. Jen tři minuty nato napřáhl z možná 25ti metrů Leština a trefil přesně k tyči, 0:2. Ve 32. minutě se po dloubáku dostal do blízkosti brány osamocený Kalina, ale mířil o kousek mimo. Chvíli před koncem půle vysunul Holej Kořínka, ten se dostal do vápna a zasekl. V tom byl podražen a pískala se penalta. Holej s přehledem proměnil, 1:2. V samém závěru po centru od rohového praporku nebezpečně hlavičkoval František Hekrdla, nad.

Vyrovnání z druhé penalty

   Ve druhé půlce se domácí zvedli. Ve 49. minutě našel Kunágl hezkou přihrávkou Kořínka, jeho tečovaná střela skončila vedle. O pár chvil později zahrával Kunágl standardku z půlky, před Korbelem do sítě tečoval Bašta, ale byl odpískaný offside. Chvíli na to střílel znovu Bašta, Korbel jen vyrazil, ale Lenz na míč nedosáhl. Pak po přiťuknutí na vápně pálil mimo Jeněk. O chvíli později trefili břevno i hosté. V zápětí se Kunágl probílej vápnem, udělal kličku do středu hřiště a byl zkosen Jindrou, který ještě na podzim oblékal dres Hraničáře. Kopala se druhá penalta a kapitán Holej znovu proměnil, 2:2. Minutu nato nadvakrát dorazili do sítě standardku hosté, ale pískal se offside. Pak musel nejprve v tísni odkopávat Valíček a posléze i vytáhnout pokus hostí. V 75. minutě zakončoval ve skluzu Kunágl, ale byl z toho jen roh. Chvíli nato dlouhý míč Stropnických Jindra jen prodloužil za sebe, k míči se dostal Kořínek, ale mířil jen do gólmana. V 84. minutě Srubec odvrátil standardku jen ke Staňkovi, který vrátil do ohně tam Korbela překonal Bašta, ale znovu se pískal offside.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč domácí): Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním byli lepší hosté, měli více ze hry a zaslouženě vedli. I když i my měli šance, ale naši střelci neměli svůj den. Naději na slušný výsledek nám dal až kapitán Holej proměněnou penaltou. Druhá půle už byla podle našich představ. Herně jsme se zvedli a hráli velmi dobře. Škoda jen nevyužitých šancí. Vyrovnat se nám povedlo až z další penalty. Konec byl nahoru, dolu a vyhrát mohli oba týmy. Dle mého hráč zápasu Jarda Kunágl.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér hosté): Hrůza a děs! Chybělo nám sice asi pět lidí, ale tenhle zápas měl být 3, 4:0 a měli jsme to pak v klidu dohrát. My z toho uděláme kovbojku a nepochopitelně soupeři darujeme dvě penalty. Jsem z toho znechucený. Hráči zápasu jsou Kalina, J. Petr a F. Hekrdla. Bohužel tři dobré výkony, když je nás jedenáct je málo.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - V. Bušta [-] , M. Sviták [-] , J. Haňur [-] , D. Szypula [-] - J. Holej [-] , Z. Staněk [-] , M. Bašta [-] , J. Kunágl [-] - D. Lenz [-] , T. Kořínek [-] -

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - F. Šálek [-] , T. Jeněk [-] , R. Dittrich [-] , J. Leština [-] , J. Jindra [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] , F. Hekrdla [-] , J. Hekrdla [-] , D. Muzika [-]

ŽK: 89. T. Kořínek - 70. J. Jindra , 82. T. Zimmel .
Hráči zápasu: J. Kunágl - P. Kalina , J. Petr , F. Hekrdla .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ŠROM Pavel (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.