1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil nerozhodně


Branky


0
Mládé přišlo smolným gólem a neproměněnými šancemi o výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Ve šlágru kola přivítalo v sobotním utkání domácí SK Mladé hosty z Hluboké. Rezerva Hluboké měla domácím co vracet, když na podzim přenechala na domácím hřišti svému soupeři všechny body za prohru 0:1. Lehce pokropený dopoledním deštíkem a krátce střižený trávník napomáhal tomu, že uvidíme kvalitní, v tempu hrané utkání. A tak se také stalo. Od prvních minut měla hra spád a domácí si vytvářeli šance. Hlavním aktérem byl Vítek. Nejprve levou nohou přestřelil po přihrávce Tondra. O pár minut později nedokázal zužitkovat kolmou přihrávku od Schustera. Po několika minutách se osmělili i hosté, kteří hrozili zejména po standartních situacích. Největší šanci zápasu z kopaček hostů přišla zhruba po třiceti minutách, kdy se sám před Brůžkem ocitl Vácha. Mládský brankář ovšem ukázal, že chytá v takřka reprezentační formě a nebýt Buffona v životní formě táhl by zajisté Juventus do finále Ligy Mistrů právě mládský Brůžek. Jeho neuvěřitelně rychlý reflex na brankové čáře vyrazil všem dech a vysloužil si ovace ve švech praskajících ochozů. Pak opět přišli na řadu domácí. V roli nahrávače se dvakrát ocitl Schuster. Nejprve si na jeho roh naběhl Vítek, ale svoji hlavičku umístil těsně nad branku. V další příležitosti se ocitl Lískovec, opět po kolmé přihrávce od Schustera. I přesto, že mládský útočník šel, ano doopravdy šel, naprosto osamocen na brankáře. Nepříliš povedenou střelou po zemi nechal vyniknout hostujícího brankáře. To bylo poslední, co se odehrálo v prvním poločase a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Po brance na každé straně

   V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Rozhodně ne v prvních minutách, kdy domácí tlačili na hosty, ale bez gólového efektu. Změna ovšem přišla v 55. minutě. Centr z pravé strany propadl přes tři bránící hráče až ke Kočvarovi, který ukázal svou zkušenost a s lehkostí sobě vlastní zasunul míč pod padajícího brankáře, 1:0. Tento gól bohužel nastartoval slabší dvacetiminutovku v podání domácích. Ale i přes velký tlak hlubockých držel Brůžek čisté konto. V 73. minutě ovšem musel lovit míč ze sítě. Po závaru se ke střele zpoza vápna dostal Jankovský. Jeho střelu, která možná ani nemířila mezi tři tyče, srazil do protipohybu svého brankáře Šimon Pařízek a tak bylo opět vyrovnáno, 1:1. Po obdržené brance se opět vrátili domácí ke své hře a tlačili na soupeře. Velkou příležitost měl opět Vítek, který stojí těsně před branami dvoustovkové hranice a ne a ne jí projít. Z těsně blízkosti pouze vyprášil rukavice brankáře, který se blýskl podobným zákrokem jako v prvním poločase Brůžek. Poslední příležitost měl Pavel Schuster, který si naběhl na vypadlý míč po rohovém kopu. Jeho střela sice rozvlnila síť. Bohužel pro domácí jen z boku. Po uplynutí nastaveného času se ozval hvizd rozhodčího Hučíka, který značil konec zápasu a tudíž i dělbu bodů.

 

 

    Autor: Miloš Schuster (SK Mladé)



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - Š. Pařízek [-] , K. Tondr [-] , M. Lískovec [-] , M. Schuster [-] , P. Schuster [-] , M. Benedikt [-] , V. Materna [-] , T. Brozman [-] , V. Moudrý [-] , T. Kočvara [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - P. Slivka [-] , M. Slivka [-] , P. Tůma [-] , F. Brom [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrouz [-] , J. Rubick [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-]

ŽK: 67. F. Brom .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - HLAVÁČ Josef (N), ŠTABRŇÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.