Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si poradila s Borovany


Branky


0
Borovany i díky brankové konstrukci podlehly Hluboké
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Hlubokou

   V úvodu zápasu si hosté vypracovali dvě nadějné příležitosti, ale ke své smůle s nimi nedokázali naložit. A tak z následného protiútoku trestali domácí. Konkrétně v páté minutě nejlepší střelec soutěže Jankovský, 1:0. Jinak se hrál celkem pohledný fotbal. Na další gól si museli diváci počkat do 33. minuty. Hrubici Borovan potrestala Hluboká. špatně zahranou malou domů vystihl Jankovský a potvrdil své střelecké kvality, 2:0. Hostům se podařilo dát chvíli před poločasovým hvizdem kontaktní gól. K balonu se ve středu hřiště dostal Pilát, uličkou vybídl k úniku Klimeše, který zvedl hlavu a poslal míč k tyči Jíšovi svatyně, 2:1.

Brzký gól a pojistka v závěru

   Po sedmi minutách hry se dostal dlouhý míč k Hrouzovi jenž vlétl do hostující obrany. Po zasekávačce a kličce následoval průnik středem a pohledné zakončení, 3:1. Chtě nechtě museli borovanští hru otevřít. Dokázali se i dostat do nebezpečných příležitostí. Po hodině hry zastavilo pokus Klimeše břevno domácí brány. O chvíli později se břevno rozeznělo i po Račákově zakončení. V další nadějné šanci hostů byl znovu Klimeš, ale proti jeho hlavičce vytáhl výborný zákrok Jíša. V 90. minutě vlétli domácí do otevřené obrany Calofrigu a jejich pěknou brejkovou akci zakončil Valenta, 4:1 a bylo definitivně rozhodnuto.


Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér hosté): Na začátku jsme měli dvě zajímavé šance, nedali jsme a naopak z protiútoku trestal domácí kanonýr Jankovský. Potom jsme vyrobili velkou chybu a bylo to už o dvě branky. Po třetí brance už jsme museli hrát vabank, ale vytěžili jsme jen dvě břevna a Klimešovu gólovou hlavičku do šibenice domácí gólman vytáhl. Myslím, že to byl pěkný zápas. Bohužel se nehraje na krásu, ale na body. My hrajeme dobré zápasy, ale získáváme minimum bodů a je to s námi špatné. Velmi dobře zahráli Pilát, Klimeš, Anton a Němec.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - K. Jandera [-] , M. Kovařík [-] , R. Řehoř [-] , K. Štabrňák [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrouz [-] , J. Rubick [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - P. Langer [-] , R. Malík [-] , B. Kratoška [-] , J. Anton [-] - J. Čermák [-] , A. Pilát [-] , B. Němec [-] , R. Chrástka [-] , M. Račák [-] - R. Klimeš [-] -

ŽK: 61. L. Povišer , 89. R. Řehoř .
Hráči zápasu: B. Němec , A. Pilát , R. Klimeš .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: GRANEC Robert - HRDÝ Jiří (N), MRKVA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.