A. Čepička 41. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák podlehl Hluboké


Branky


41. A. Čepička (p.) - 11. T. Adam , 27. J. Procházka (p.) , 70. T. Antoš , 84. T. Antoš
0
Dvě penalty, červená a pět gólů to je účet zápasu béček Čtyráku a Hluboké
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a hosté ve vedení

   Domácí, kteří mají obvykle problémy s šíří kádru měli tentokrát na lavičce tři mladíky pendlující mezi dorostem a áčkem. I díky tomu a možnosti hokejového střídání se jim docela dařilo držet s druhou Hlubokou krok. K vidění byl navíc celkem koukatelný fotbal, kterému chyběla snad jen divácká kulisa. První branky se hrstka fanoušků dočkala v 11. minutě a postaral se o ní Adam, 0:1. Hluboká svůj náskok navýšila po necelé půlhodině hry. To hlavní rozhodčí Cibranský uviděl v domácím vápně nedovolený zákrok a kopala se penalta. Zhostil se jí Procházka a upravil na 0:2. Pár minut před odchodem do kabin dostali domácí stejnou možnost po ruce jednoho hostujících hráčů. Na penaltový puntík si balon postavil Čepička a s přehledem snížil, 1:2.

Dva góly pro hosty a červená pro domácí

   V úvodu druhé půle byla na domácích vidět snaha porvat se o výsledek. Po nějakých deseti minutách se Nečekal dostal do přímé konfrontace s Jíšou, ale ke smůle Čtyráku mířil jen do břevna. O chvíli později na Sedlicův roh naskočil Knietel a Jíša musel ukázat skvělý reflex aby vytěsnil míč nad. Krátce nato se domácí domáhali druhé penalty ve svůj prospěch, marně. Následně zaúřadovalo staré známé nedáš - dostaneš a Antoš vrátil Hluboké dvoubrankový náskok, 1:3. To s domácími otřáslo a rozhodně tomu nepomohla ani červená karta, kterou o pět minut později zblízka uviděl Knietel se zdůvodněním, že šlo o zmaření zjevné brankové příležitosti. V závěru pak ještě přidal svůj druhý gól v zápase Antoš a upravil na konečných 1:4.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč domácí): Nejraději bych tohle utkání shrnul jednou větou, že to celé zrežíroval rozhodčí Cibranský. Což nechápu, protože Hluboké ani nám už prakticky o nic nejde. Jinak jsme měli na lavičce tři mladé kluky, kteří nastupují za dorost i áčko, takže to bylo dobré. Hrál se také myslím celkem dobrý a vyrovnaný fotbal. Bohužel po vymyšlené penaltě jsme prohrávali 2:0. Ve druhé půlce jsme na nějakých cca dvacet minut převzali iniciativu a měli nějaké šance. Pak si myslím jsme měli zahrávat další penaltu. Bylo to podobné jako se kopala proti nám. Spíš bych řekl, že ještě zjevnější. Místo toho jsme dostali třetí gól, pak i červenou. Sesypali jsme se a ještě inkasovali na 1:4. Jsem zklamaný, ne ze hry, ale z vývoje utkání.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - T. Pecha [-] , L. Zeman [-] , M. Fatura [-] , A. Čepička [-] , P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] , J. Viktor [-] , P. Trnka [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - T. Antoš [-] , T. Adam [-] , M. Kovařík [-] , K. Štabrňák [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrouz [-] , J. Rubick [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-]

ŽK: 70. T. Pecha - 31. F. Brom , 77. T. Adam . ČK: 75. P. Knietel .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - ŽLŮVA Pavel (N), HRDÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.