Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si smlsly na mladících z Hrdějovic


Branky


0
Pilát režíroval výhru Calofrigu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v první půli

   Hosté z Hrdějovic se k zápasu dostavili jen s jedenácti hráči a více než polovině kádru bylo ještě ...náct let. Fotbalové zkušenosti tedy byly na straně domácích Borovan. Domácí byli také nebezpečnějším týmem, ale mladíci v soupeřově dresu bojovali a snažili se. Po necelé půlhodině hry se prosadil pro změnu nejmladší hráč na domácí soupisce. Po pěkné akci Faktor přeloboval jinak dobře chytajícího Fajtla a určil poločasový výsledek na 1:0. Calofrigu se ve zbytku půle ještě nějaké slibné možnosti naskytly, ale Fajtl držel hrdějovické naděje.

Bůr ve druhé půli

    Ve druhé půlce čekali diváci na branku podstatně kratší dobu. V 52. minutě využil Pilát chyby v defenzivě Hrdějovic a střelou k tyči z cca dvaceti metrů zvýšil na 2:0 a odstartoval tím své střelecké představení. Po hodině se po rohu hlavou prosadil Tomášek a zvýšil už na 3:0. Třetí gól ve Fajtlově síti dodal Borovanům sebevědomí a na jejich kopačky se dostavila lehkost a klid. To domácí demonstrovali třeba o pět minut později kdy se po rychlém brejku dostal k zakončení poblíž penalty Pilát a poslal balon k tyči, 4:0. Zhruba čtvrthodinka stačila domácímu středopolaři k hattricku. Běžela 68. minuta, když dostal míč do uličky střelec zápasu Pilát a poradil si na výbornou, 5:0. Definitivu výsledku přinesla 72. minuta to kdo jiný než Pilát vysunul Čermáka jenž upravil na konečných 6:0.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér domácí): Soupeř přijel s asi osmi dorostenci a tím nám to usnadnil. Bylo by smutné kdybychom takový zápas nezvládli. Hostům se nedá upřít snaha a bojovnost, přesto rozdíl mezi dorosteneckou kategorií a muži zkrátka je. V první půli jsme měli šance a mohli vést třeba 3:0, ale hostující gólman podal dobrý výkon. Ve druhé půlce už se to rozstřílelo díky hattricku Piláta. Po třetím gólu to z nás spadlo a hráli jsme s lehkostí a po zemi.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - P. Langer [-] , B. Němec [-] , B. Kratoška [-] - M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] , J. Čermák [-] - F. Faktor [-] , R. Chrástka [-] - R. Malík [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Fajtl [-] - J. Beran [-] , M. Ridvan [-] , J. Sázel [-] , T. Hašek [-] , O. Lipold [-] , M. Votruba [-] , J. Hůda [-] , T. Balík [-] , V. Bíca [-] , J. Turek [-]

Hráči zápasu: A. Pilát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - MRKVA Radek (N), REHANZL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.