V. Pileček 37. (vl.)
M. Granov 40.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda smírně s Borovany


Branky


37. V. Pileček (vl.) , 40. M. Granov - 5. R. Klimeš , 49. R. Klimeš
0
Tři branky borovanských stačily jen na bod za remízu 2:2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól a obrat v závěru

      Hostům z Borovan se úvod zápasu povedl nejlépe jak mohl a poměrně rychle se ujali vedení. Po pěkné akci a centru z pravé strany napálil balon pod víko Klimeš, pátá minuta a 0:1. V 10. minutě mohl vedení navýšit osamocený Babka, ale mířil o malý kousek vedle. Ve 37. minutě se hostující hráč zapsal mezi střelce znovu, i když radostný zápis to pro Borovany rozhodně nebyl. Jedovatý centr domácích totiž srazil za Pečenkova záda Pileček, vyrovnáno 1:1. Poměrně vyrovnané bylo i dění na hřišti. Do konce poločasu zvládli domácí vývoj zápasu otočit a to zásluhou svého snipera Granova, 40. minuta 2:1. Do kabin tak mohli díky těsnému vedení odcházet přeci jen spokojenější dobrovodští.  

Vyrovnání a červená

   Stejně jako v úvodním dějství se Borovanům povedlo dát brzký gól. Tentokrát dokonce ještě o minutu dříve. Ve 49. dostal míč do ulice znovu nestárnoucí Klimeš a s Chadimem si poradil, 2:2. Čtvrt hodiny před koncem si pustil pusu na špacír Chodoba a rozhodčí… vytáhl z kapsičky hned červenou kartu. Hosté ale početní výhodu nedokázali využít a tak i po devadesáti minutách byl na ukazateli skóre nerozhodný stav 2:2. V příštím zápase se Dobrá Voda pojede porvat o body na hřiště Olešníku. Borovany doma přivítají mužstvo Hrdějovic.


Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér hosté): Brzy jsme vedli a chvíli později jsme mohli navýšit, ale bohužel... Domácí mají zkušené hráče což potvrdil Granov, když vývoj zápasu otočil. Naštěstí se nám povedlo rychle vyrovnat. Pak se hra přelévala ze strany na stranu. Po vyloučení jsme bohužel nedokázali dotáhnout nějakou kloudnou akci do konce. Výsledná remíza je tak asi zasloužená a férová. Hráčem zápasu je nestárnoucí Klimeš, klobouk dolů před ním. Výborně zahráli také Chrástka, Pileček a Langer.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
L. Chadim [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Tomandl [-] , P. Choboda [-] , O. Jirák [-] , J. Šedivý [-] , M. Granov [-] , P. Zayml [-] , P. Hoffmann [-] , J. Peleška [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , P. Langer [-] , B. Němec [-] , B. Kratoška [-] - J. Brenner [-] , F. Faktor [-] , V. Pileček [-] , R. Chrástka [-] - D. Babka [-] , R. Klimeš [-] -

ČK: 75. P. Choboda .
Hráči zápasu: P. Langer , R. Chrástka , V. Pileček , R. Klimeš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - BARVA Karel, BICAN Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.