1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák vzdoroval vedoucímu Boršovu


Branky


72. P. Janeček - 75. A. Matoušek (p.) , 90. V. Čuřík
0
Boršov urval výhru až v devadesáté minutě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle gól nepřinesla

   V prvním poločase byla možná i trochu překvapivě k vidění poměrně vyrovnaná partie. Domácí dali dohromady jen 11 lidí a to třeba i včetně matadora Kuny či Babky, který se po dlouhé fotbalové pauze připojil k týmu doslova před pár dny. Hostům se příliš nedařilo navázat na týden starý výkon z utkání proti Hluboké.     Mnoho velkých šancí v prvním dějství k vidění nebylo. Za domácí se snažil hrozit hlavně Janeček a to třeba ve 20. a 30. minutě, ale Bublík si vždy dokázal poradit. Stejně tak na druhé straně Voneš a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Rozhodnutí v devadesáté minutě

   Ve druhé půli se Boršov přeci jen zvedl a chvílemi Čtyráku zatápěl. Přesto jako první udeřili domácí. V 72. minutě se možná trochu šťastně dokázal z přímého kopu prosadit Janeček, 1:0. Vedení však domácím vydrželo jen tři minuty. To byl po dlouhém pasu Šefčíka do vápna a zpracování Komrsky hostující hráč sražen a kopala se penalta. Tu proměnil a vyrovnal Matoušek, 1:1. Nějakých pět minut před koncem mohl domácím vrátit vedení Knietel, když se po Píšově standardce ocitl sám před gólmanem, ale ke smůle domácích branku minul. V 90. minutě zahrávali nepřímý kop poblíž rohového praporku hosté. Střílený centr tečoval za Vonešova záda Čuřík a rozhodl tak o výhře Boršova, 1:2.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč domácí): Zápas jsme prohráli v 90. minutě a to nás hrozně mrzí, protože jsme s prvním týmem tabulky bojovali jak jsme mohli. Ač jsme na tom jak jsme a každý týden lepíme sestavu jak se dá, v první půli jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem.Hosté mi přišli trochu nervózní, asi mysleli, že to bude snazší. Pochvalu od nás zaslouží Janeček.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér hosté): Po těžkém zápase s Hlubokou jsme chtěli potvrdit výsledek i dobrou hru. Bohužel po hodech bývá půst a kvalitu hry jsme nepotvrdili, měli jsme se prezentovat jinak. Byla to těžká a upracovaná výhra. Cením si toho, že za nepříznivého stavu jsme to nevzdali a dokázali zápas otočit. Domácí byli na nás dobře připraveni.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - P. Knietel [-] , P. Janeček [-] , M. Babka [-] , Z. Kuna [-] , L. Zeman [-] , O. Píša [-] , M. Sedlic [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , P. Váňa [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - V. Čuřík [-] , J. Šimeček [-] , V. Anderle [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , J. Češka [-] , L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , A. Matoušek [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 23. P. Knietel , 74. M. Babka - 23. L. Fessl .
Hráči zápasu: P. Janeček .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: GRANEC Robert - KUBEŠA Erik, BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.