4:2
(3:1)
14. T. Kočvara (vl.)
90. J. Holej (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si poradilo se Stropnicí


Branky


2. M. Schuster , 11. M. Schuster , 15. M. Schuster , 66. M. Zemek - 14. T. Kočvara (vl.) , 90. J. Holej (p.)
0
Schuster čistým hattrickem během úvodní čtvrthodiny rozhodl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

   Mládští si v kabině řekli, že na svého soupeře zatlačí hned od začátku a pokusí se vstřelit rychlou branku. Tento taktický záměr se jim podařilo splnit do puntíku. Hned v první minutě a pravé straně po ose Pavel Schuster – Kočvara – Moudrý doputoval míč až k Linhartovi, který se neohroženě vrhnul mez tři obránce, prošel téměř přes celé vápno a předložil přihrávku Miloši Schusterovi. Ten obstřelem, bez přípravy na zadní tyč poslal domácí do vedení, 1:0. Nutno podotknout, že špatné postavení hostujícímu brankáře mu situaci výrazně ulehčilo. V 10. minutě to bylo již 2:0. Tentokrát akce vznikla na levé straně. Navrátilec do sestavy domácích Kolář vyvezl míč na polovinu soupeře, kde ho předal Miloši Schusterovi. Před střelcem první branky se otevřela dálnice až k hranici šestnáctky. Vydal se tedy s míčem vstříc hostující brance a pár metrů za vápnem natáhl ke střele. Povedenou táhlou střelou k levé tyči hostující branky se prosadil podruhé. Aby toho nebylo málo o tři minuty později se měnilo skóre znovu. Tentokrát ale na druhé straně. Hostující útočník si pohrál ve vápně s domácí obranou a z téměř nulového úhlu přihrával před branku svým spoluhráčům. Z jeho spoluhráčů nebyl před brankou nikdo. Naštěstí pro hosty tam byl nikým neatakovaný Kočvara, který v pádu na zadní tyč nechytatelně překonal vlastního brankáře Brůžka, 2:1. Bláznivou čtrnáctiminutovku uzavřel třetí brankou v hostující síti opět Schuster. Prakticky hned po rozehrání přišel z pravé strany centr od Moudrého, který milimetrově našel Schustera, který ze vzduchu, bez přípravy uklízel do stejného koutu jako při druhé brance, 3:1. Pro mládského záložníka to byla pátá branky v posledních dvou utkáních a stoprocentní nejrychlejší hattrick kariéry. O tom, že se hosté budou jen těžko prosazovat, svědčil fakt, že i druhou jejich branku si dali domácí sami. Po centru do vápna přehlavičkoval svého brankáře Brozman. Míč sice skončil v brance, ale mladský stoper byl podle rozhodčího Grance faulován a gól neplatil. Jelikož se v prvním dějství už nic nestalo, šlo se do kabin za příznivého stavu pro domácí 3:1.

Navýšení a korekce v závěru

   Ve druhém poločase se obraz hry prakticky nezměnil. Domácí byli aktivnější, tlačili se do zakončení, ale chybělo jim potřebné štěstí při zakončení. V 60. minutě se z role střelce proměnil Miloš Schuster v nahrávače. Na pravé straně si vyměnil míč s Moudrým a mladším bratrem Pavlem, obhodil si bránícího hráče a namířil si to do vápna. Přízemní přihrávkou našel nikým nehlídaného Zemka, který střelou v voleje zvýšil na 4:1. Na posledních deset minut se na hřiště podíval i Honza Kudlata, který se po roce vrátil na pár dní z anglického Brightonu, kde učil hrát fotbal Skaláka a spol. To, že jeho pomoc byla účinná, ukazuje fakt, že tamní klub se probojoval do Premier League. V závěrečných minutách se hosté nadechli k tlaku. Nejdříve se Stropnice dožadovala odpískání penalty, ale rozhodčí byl neoblomný. O pár minut později se už ale penalta kopala. Po faulu Pařízka se k exekuci pokutového kopu postavil kapitán Holej a korigoval na konečných 4:2. Míč se nedostal ani na půli hřiště k rozehrávce a rozhodčí tradičním hvizdem značící konec zápasu definitivně připsal další tři body domácímu SK Mladé.

 

 

   Autor: Miloš Schuster (SK Mladé)



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč domácí): Stropnici jsme chtěli vrátit podzimní porážku 4:3. Řekli jsme si, že na soupeře vlétneme a to se nám dokonale podařilo a zápas jsme během čtvrthodiny prakticky rozhodli. V příštím kole čeká áčko SKM první ostrá zkouška tohoto jara. V sobotu 29.4. od 17:00 zavítá SK Mladé na půdu prvního celku tabulky Boršova. Ve velmi důležitém zápase budou hráči potřebovat podporu, takže kdo bude mít chuť udělat si výlet do Boršova je samozřejmě vítán.




Sestavy



TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Sviták [-] , T. Pašek [-] , J. Haňur [-] , V. Bušta [-] - J. Stanka [-] , J. Holej [-] , J. Kunágl [-] , M. Bašta [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-]

ŽK: 29. Š. Pařízek - 74. M. Bašta .
Hráči zápasu: M. Schuster .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Granec Robert - HLAVÁČ Josef (N), ŠROM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.