1:1
(0:1)
25. J. Brom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov/Dubné si rozdělili body s Týnem


Branky


0
Domácí vystřelili bod v závěru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   V úvodu zápasu působili o něco lépe domácí, kteří jako první zahrozili Kudláčkem. Pak se hra vyrovnala a hrálo se spíše ve středu hřiště. Do další příležitosti se dral znovu Kudláček, ale byl znovu neúspěšný. Růžky začali vystrkovat i hosté a jejich brejky byly nebezpečné. Zejména rychlonohý Tien Nguyen přidělával domácím vrásky na čele. Úvodní gól domácí Týnu doslova darovali. Nepovedenou malou domů hosté vystihli a zásluhou Broma, i dotlačili do sítě, 0:1. Následně se domácím na kopačky začala trochu vkrádat nervozita. Na poločasovou přestávku se odcházelo za stavu 0:1.

Vyrovnání v závěru

   Ve druhém dějství byli domácí o něco více míči, ale mnoho nebezpečného z toho nevytěžili. Za zmínku stojí snad jen Mužíkovo přiťuknutí na Hálu, který vystřelil a orazítkoval tyč Valtrovi svatyně od které se míč odrazil ven. Jankov se nakonec alespoň vyrovnání přeci jen dočkal a to na konci zápasu. V 89. minutě po spolupráci Mužíka s Honnerem druhý jmenovaný přihrál na malé vápno kde Kudláček střelou pod víko vyrovnal, 1:1. Díky zdviženému praporku pomezního se o regulérnosti branky chvíli s hlavním arbitrem diskutovalo, ale branka byla nakonec uznána. V příštím kole zavítá Jankov na hřiště stropnického Hraničáře. Olympie vyzve doma Neplachov.


Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Dan Rut (hráč domácí): Začali jsme poměrně dobře, ale po nějakých patnácti minutách se hra vyrovnala. Vedoucí gól jsme hostům svou hrubkou věnovali. Pak byla hra poněkud vyhecovanější a nervóznější. Soupeř byl svými brejky nebezpečný. Ve druhé půli jsme měli balon více na kopačkách, ale bylo to spíš takové trápení. Hráčem zápasu byl Mužík, bylo vidět, že si míčem rozumí.




Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - J. Šindelář [-] , K. Bohdal [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , M. Cimerhanzl [-] , F. Srogončík [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - F. Miřátský [-] , P. Zavadil [-] , J. Vondra [-] , M. Šebesta [-] , J. Vanda [-] - L. Ponec [-] , J. Brom [-] , J. Vomáčka [-] - V. Švík [-] , N. Tien [-]

ŽK: 82. M. Kudláček .
Hráči zápasu: R. Mužík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - PAVLÍK Michal (N), KLIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.