Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podruhé už Stropničtí doma padli, Hluboká byla efektivní v zakončení


Branky


0

Domácí po zápase mohli litovat - tenhle zápas podle průběhu rozhodně prohrát nemuseli, a už vůbec ne takovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stropnice byla nebezpečná

V první půli se očekávalo, že bude na hřišti bojovat tým s ambicemi na postup a tým hrající o padáka, ale dění na hřišti tomu neodpovídalo. Domácí byli nejen vyrovnaným, ale minimálně v první půli i nebezbečnějším mančaftem. Už ve 2. minutě Kořínek po autu posunul míč k Lenzovi jenž si balon navedl ke středu vápna a pěknou střelou protáhl Jíšu, byl z toho roh. V 9. minutě ze standrardky o kousek minul Marek. V 11. minutě sice hosti odvrátili Haňurovu standardku, ale nepřesnou rozehrávku získal s chutí hrající Bušta a posunul křížem vápna. Lenz míč přeběhl a Kořínek byl poblíž penalty sám, vybíhajícímu gólmanovi zakončil o centimetry vedle levé tyče.

 

V minutě číslo 19 Jandera dokázal vybojovat balon u rohového praporku a odcentrovat, trma vrma skončila střelou hodně nad. Ve 23. minutě jednu z nepřesných rozehrávek zachytil Haňur. Zvedl hlavu a vybídl k úniku Kořínka, tomu ve slibné pozici střela sjela do vracejícího se obránce. Ve 24 min. se po rohu dostal k voleji Štabrňák, ale Bušta včas zažehnal nebezpečí. 32. minuta přinesla další šanci - po Szypulově autu zabojoval na brankové čáře Staněk a z úhlu ve vápně vystřelil, po teči se kopal roh. Pak se Hrouz zjevil sám před Josefíkem, ale mířil nad. 

Konečně branky, Čuhaj nasázel hattrick

Druhou půli začali domácí aktivněji. Ve 46. minutě už se zdálo, že neustále se občerstvující Kořínek zazdil svůj brejk, ale pak přiťukl nabíhajícímu Szypulovi, kterému ovšem střela nesedla. Jen o minutu později ale Kořínkova "buchta" z rohu zaplula až do brány, 1:0! Po odchodu veterána Třísky se u standardek začal objevovat Kořínek a v 49. minutě donutil k z cca 25 metrů k dobrému zákroku Jíšu. Jen o minutu později si na "Kořenovo" roh vyskočil bojující kapitán Holej, ale jeho dobrá hlava mířila přímo do gólmana.

 

Pak se osmělila Hluboká, a hned gólově. V 58. minutě se Valenta seprodral po levém křídle a jeho příhru mezi malé vápno a penaltu napálil do sítě Povišer, 1:1. O šest minut později akce jak přes kopírák, jen tentokrát po centru zprava rozjel své představení Čuhaj, 1:2.

 

Domácí zareagovali skákavou střelou Holeje, po ní následoval roh. V 68. minutě se po lajně protáhl čerstvý Trnka a osvědčeným způsobem vyzval ke skórování Čuhaje, 1:3. Tím bylo prakticky rozhodnuto a Stropnice se sesypala. V 70. minutě se po levačce z vápna otřáslo domácí břevno. O deset minut později Josefík vyrážel jedovatý Hrouzův pokus z vápna. V 87. min. se po průnikový přihrávce středem ke střele před vápnem odhodlal kdo jiný než Čuhaj a vybíhající brankář inkasoval počtvrté, 1:4.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Kunágl [-] , D. Szypula [-] , V. Bušta [-] - R. Valíček [-] , M. Bašta [-] , Z. Staněk [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , J. Nistor [-] - J. Haňur [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - M. Čuhaj [-] , K. Jandera [-] , O. Krátký [-] , P. Tůma [-] , F. Brom [-] , V. Marek [-] , L. Trnka [-] , J. Rubick [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - ŠROM Pavel (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.