1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka se se sezónou rozloučila porážkou s béčkem Velké Bíteše


Branky


56. M. Pekárek - 27. J. Chlup , 33. O. Malý , 74. R. Valsa , 77. R. Valsa
0

Domácí fotbalisté nestačili na béčko Velké Bíteše. Po první půli hosté vedli o dvě branky, domácí Pekárek snížil, ale v závěru si vzal slovo hostující Radek Valsa, který definitivně stvrdil tři body pro béčko Velké Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do dvoubrankového vedení

Do Radešínské Svratky přijelo notně posílené béčko Velké Bíteše, v jejichž základní sestavě nastoupilo hned pět hráčů z divizní základní sestavy bítešského A týmu. Radešínce chvíli trvalo než se zvykla na tempo hostů a především trio Chlup - Mrňa - Valsa domácím zle zatápělo. Po několika šancích hostů skóre otevřel v 27. minutě Chlup, který se trefil přízemní střelou k tyči - 0:1. V 33. minutě domácí při rohovém kopu zapomněli na Malého, a ten neměl na zadní tyči problém Chrásta překonat - 0:2. Poté se osmělili i domácí - Plhalovu hlavičku skvěle vytáhl Pelán na břevno, v jasných pozicích netrefili hostují svatyni Pekárek ani Šacl, a když v závěru první půle spadla Mužátkova hlavička na břevno, tak do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Radek Valsa pečetil vítězství hostů

Do druhé půle domácí vlétli jako uragán. Hosté vypadli z role a nedařilo se jim držet míč na kopačkách. V 56. minutě snížil Pekárek, když za Pelánova záda usměrnil Mužátkův centr z pravé strany - 1:2. Poté se v šanci ocitl Plhal, jehož dorážku skvěle zlikvidoval Pelán, a když se chvíli na to v jasné pozici neprosadil ani Dvořák, tak na druhé straně v rozmezí pár minut dvakrát rozvlnil síť Valsa. Nejprve v samostatném úniku lobem překonal domácího gólmana - 1:3. V 77. minutě si navedl míč do středu a krásnou střelou na zadní tyč rozhodl o osudu utkání - 1:4. Závěr utkání se pak v klidu dohrával.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: První půl hodiny jsme si zvykali na tempo hostů i na jejich rychlou a přesnou hru s míčem. Když se zdálo, že se hra vyrovnává, tak jsme bohužel dvakrát zbytečně inkasovali. Pak jsme se zvedli a je škoda, že jsme do konce první půle nesnížili. To se nám povedlo až v půli druhé, měli jsme i další šance a zdálo se, že dokážeme alespoň vyrovnat. To se nestalo a dvakrát udeřili hosté. S hrou jsem spokojen, trápí nás koncovka.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Chrást [-] (80. L. Dvořák [-] ) , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] (69. J. Dvořák [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] (77. P. Veselý [-] ) , J. Janů [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Švanda [-] , T. Pelán [-] , O. Švanda [-] , M. Paprskář [-] - O. Malý [-] (55. L. Vašíček [-] ) , T. Mrňa [-] , J. Chlup [-] , O. Bartošek [-] (52. L. Pelikán [-] ) - R. Valsa [-] , T. Loup [-] (69. J. Jelínek [-] ) -

Hráči zápasu: R. Valsa , M. Pelán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SLIŽ Emil, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.