Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém závěru přišlo Křoví o výhru v Radešínce


Branky


44. J. Chrást , 54. M. Pekárek , 58. J. Dvořák , 82. M. Mužátko , 90. M. Pekárek (p.) - 53. E. Pollák , 64. M. Kalina , 66. M. Kalina , 77. L. Tichý (p.) , 88. M. Kalina
0

Stovka diváků se určitě nenudila na fotbale v Radešínské Svratce. Deset branek, pokutové kopy, červená karta. Hosté v samotném závěru přišli o vedení a po divokém zápase si oba soupeři body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Chrást poslal v závěru první půle domácí do vedení

První půle v Radešínské Svratce patřila domácím, ale ty trápila koncovka. Do velkého vápna Křoví létal centr za centrem, ale nic z toho nebylo. Na druhé straně se do šancí drali Pollák a po něm Kalina, branku však nevstřelili. První branku tak zaznamenal Chrást, který si našel centr od Starého - 1:0. Poté se do šance dostali hosté - nejprve vykopávala domácí obrana míč z brankové čáry a po následném rohu Němcovu dělovku vychytal Petr.

Domácím zachránil bod v poslední minutě pokutový kop Pekárka

Ve druhém dějství začali lépe hosté, Mužátko ztratil ve středu pole míč, Pollák si poradil v brejkové situaci s domácí defenzivou a skóroval - 1:1. Chvíli na to Mužátko své zaváhání napravil, když vysunul Pekárka, který střelou na zadní tyč vrátil domácím vedení - 2:1. V 58. minutě na pravé straně pěkně zakombinovali Šacl s Chrástem a Dvořák zvýšil vedení domácích - 3:1. Poté šel v krátkém sledu třikrát sám na brankáře Dvořák, jednou Plhal, ale Karmazína buď nepřekonali nebo jeho branku ani netrefili. Domácí si začali myslet, že je po zápase, ale z omylu je vyvedl Kalina. Ten si nejprve obhodil Petra a skóroval do prázdné branky - 3:2. O dvě minuty později se objevil nekrytý na malém vápně a nekompromisně skóroval - 3:3. Následně trefil Pekárek tyč hostující svatyně. V 77. minutě se ve vápně uvolnil Kalina, fauloval ho Petr a Tichý si s penaltou poradil - 3:4. Domácí vyrovnali o 5 minut později, když centr od Jiřího Janů uklidil pod břevno Mužátko - 4:4. Domácí hosty zatlačili, měli šance, ale nedokázali vsítit branku. Jak na to jim ukázal v 88. minutě Kalina, který se trefil z přímého volného kopu - 4:5. Domácí vrhli všechny síly do útoku. Mužátko na pravé straně zakombinoval s Pekárkem, který našel Šoustara, jehož střelu do brány rukou zcela úmyslně zastavil Roštinský, byl vyloučen a pevné nervy ukázal Pekárek, který penaltu proměnil - 5:5.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: V první půli jsme byli jednoznačně lepší, ale dali jsme jen jeden gól. Po pauze jsme rychle inkasovali, poté jsme však odskočili na 3:1 a neproměnili jsme několik tutovek. Spoustu nedůrazů v naší hře dokázali hosté ztrestat a stala se z toho přestřelka, ze které nakonec máme pouze bod. Kdyby jsme byli přesnější v koncovce, tak to asi skončilo podobně jako na podzim v Křoví, takhle z toho byl hodně divoký zápas. Co naplat, jedeme do Dukovan, kde po dvou divokých zápasech budeme muset zlepšit hru celého týmu v defenzivě.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Chrást [-] , I. Plhal [-] (74. M. Šoustar [-] ) , J. Dvořák [-] (82. P. Chrást [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - L. Knotek [-] (21. P. Křístel [-] ) , L. Mencler [-] (85. L. Němec [-] ) , J. Pekárek [-] , L. Tichý [-] , E. Pollák [-] , M. Kalina [-] , R. Roštinský [-] , Z. Sára [-] , J. Beránek [-] , M. Němec [-]

ŽK: 26. M. Němec , 40. M. Kalina , 84. L. Tichý , 88. R. Roštinský , 90. L. Němec . ČK: 90. R. Roštinský .
Hráči zápasu: M. Pekárek - M. Kalina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FABEŠ Roman - STRATENÝ Michal, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.