Velký Beranov doma přehrál Nedvědici


Branky


3

V souboji dvou celků, kterým v minulém kole skončila několikázaposová série neporazitelnosti přemohl domácí Velký Beranov Nedvědici. Velký Beranov tak i nadále drží čtvrtou příčku. Na sedmou Nedvědici začínají dotírat Štěpánov a Rapotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů do konce půle nevydrželo

Začátek utkání vyšel lépe hostům, kteří využili chyb domácí obrany a zásluhou Havlíčka se v 7. minutě ujali vedení. I po obdržené brance se domácí spíše bránili a nedařil se jim přechod vpřed. Hosté měli možnost navýšit svůj náskok, ale dobrou šanci zneškodnil Markovič. To už se ale začalo světlat i na domácí straně, avšak veškeré šance končily mimo branku. Ke konci poločasu se domácí dočkali vyrovnaní, Smejkal přelstil hostující obranu a přihrávkou vyzval ke skórování Ganzwohla. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

 

Domácí v druhé půli rozhodli o svém vítězství

Druhá půle se odehrávala v opačném gardu. Domácí drželi míč na kopačkách a hledali cestičky k bráně soupeře. Hosté už neměli tolik prostoru, přicházeli o balony a do šancí se nedostávali, ale ani domácím nebylo přáno Tužinskému výrazněji zavařit. Zápas provázely ostřejší fauly i emoce a zlom nastal až v 73. minutě. Eliáš zahrál rohový kop, po kterém si nejlépe počínal Martin Havlín a uklidil míč do brány - 2:1. Za malou chvíli mohl přidat pojistku Hladílek, ale tváří v tvář brankáři těsně minul pravou tyč. Toto zaváhání vynahradil svému týmu v 80. minutě vybojovaným pokutovým kopem, který proměnil Ganzwohl. Hosté ještě mohli korigovat z přímého kopu, leč Markovič byl proti. Další náznaky z obou stran už k ničemu nevedly a tak si domácí zapisují výhru 3:1.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - POJEZNÝ Karel, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 4. 2017 21:01
Neskutečná lež hodnocení výkonů rozhodčích, mladíček jako hlavní výkon velice solidní. Tak a teď babo rad !!!
24. 4. 2017 15:45
Rozhodčí pan Dvořák a Pojezný byli nejlepší útočníci domácího mužstva !!! Už teď mi je líto mužstev, které budou tito dva "odborníci" pískat.....
23. 4. 2017 20:07
Přehrál nás rozhodčí a né Beranov