2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítešské béčko doma udolalo Velký Beranov


Branky


0

Čtvrtý tým tabulky Velký Beranov neuspěl ve Velké Bíteši a po víkendu ztrácí již na třetí místo osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Úvod utkání přinesl vyrovnanou podívanou a první větší šanci na změnu skóre přinesla 25. minuta, kdy hostující Matějíček nedokázal usměrnit míč do prázdné branky domácích. Žádný z týmu tak nedokázal během první půle pohnout s ukazatel skóre a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí v závěru vydolovali tři body

Do druhé půle již vstoupili aktivněji domácí, ale první branku zápasu přinesla až 76. minuta, když využil zaváhání hostující obrany domácí Tomáš Mrňa, který se prosadil střelou z velkého vápna. V 82. minutě již bylo vyrovnáno zásluhou hostujícího Tomáše Matějíčka, který se prosadil po rohovém kopu. Domácí na vyrovnání dokázali velice rychle zareagovat a hned v 85. minutě strhli vedení opět na svoji stranu. Utkání rozhodl Jiří Ondrák, který gólově zakončil svoji individuální akci.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Libor Švanda - trenér: Byl to spíše remízový zápas, ale dnes jsme byli šťastnějším týmem. Dokázali jsme vítězství strhnout na naši stranu.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - hráč: Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale šance na branky jsme měli v první půli hlavně my, leč žádná se neujala. Druhá půle byla obdobná, soupeři se pak však podařilo po naší chybě dát branku. Dokázali jsem srovnat, jenže za chvíli dala Bíteš druhý gól, na který jsme nedokázali už zareagovat. Remíza by byla spravedlivá.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - O. Mucha [-] , T. Pelán [-] , M. Švanda [-] (68. M. Čech [-] ) - O. Bartošek [-] , J. Horký [-] , R. Hemala [-] (78. T. Loup [-] ) - J. Jelínek [-] - J. Ondrák [-] , T. Mrňa [-] (88. O. Švanda [-] ) , D. Hibš [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Molva [-] , P. Tomášek [-] , F. Smejkal [-] - J. Hladílek [-] , T. Matějíček [-] (88. J. Pýcha [-] ) , M. Křenek [-] , K. Eliáš [-] , R. Kittler [-] - M. Neshyba [-] (46. A. Vrtal [-] ) , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 55. O. Mucha - 62. M. Křenek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - ZADINA Petr, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.