1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO+FOTO: Moravec prodloužil vítěznou šňůru


Branky


0

Moravec získal poosmé za sebou plný počet bodů a drží se těsně v závěsu za vedoucím duem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Kovář v úvodu poslal domácí do vedení

Druhá půle již branku nepřinesla



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Jakub Kachlík - hráč: Úvod do první půle se nám dost povedl a díky gólu už v 3. minutě jsme téměř celou první polovinu měli psychickou výhodu a hráli jsme s větším klidem. Šance byly na obou stranách, ale díky většímu držení míče byla hra více pod naší kontrolou. V druhém poločase se síly postupně vyrovnávaly, ale hosté nebyli příliš schopni kombinace a dostávali se do příležitostí převážně dlouhými nákopy dopředu. Díky skvělému výkonu Tomáše Toufara však téměř žádný nakopnutý balón nenašel hráče hostů a výsledek 1:0 jsme si tak nakonec uhlídali.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek - hráč: Věděli jsme co od soupeře čekat, ale bohužel hned ve třetí minutě jsme, ze situace na kterou jsme se upozorňovali, dostali branku. V poli to bylo vyrovnané utkání, na gólové šance domácí jasně zvítězili a proto si myslím, že výsledek odpovídá průběhu zápasu, skóre mohlo být možná i vyšší, ale podržel nás brankář Pelán.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (70. O. Urbánek [-] ) , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-] , L. Slavíček [-] (90. M. Hanák [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Mucha [-] , T. Pelán [-] , M. Švanda [-] , M. Paprskář [-] - O. Malý [-] (81. M. Hřebíček [-] ) , R. Hemala [-] (61. J. Ondrák [-] ) , O. Bartošek [-] , J. Horký [-] - T. Loup [-] , J. Jelínek [-] -

Hráči zápasu: T. Toufar - O. Malý .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.