Beranov vrátil Křoví podzimní porážku


0

Duel Velkého Beranova s Křovím byl opět bohatý na branky. Po podzimní výhře 8:6 tentokráte Křoví na svého soupeře nestačilo a odváží si z Velkého Beranova vysokou prohru 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali zareagovat na úvodní branku hostů

Za krásného jarního počasí se utkal čtvrtý celek soutěže s tím posledním. Už podzimní utkání mezi oběma soupeři naznačovalo, že by mohlo padat hodně branek. S tou první přišli už v 8. minutě hosté. Z první standardní  situace se hlavou prosadil Škorpík. Hra obou celků byla celkově neuspořádaná, domácí chtěli kombinovat, hosté  hrozili dlouhými nákopy, avšak v jejich rozehře bylo až příliš mnoho chyb. Až ve dvacáté minutě se prosadili domácí, střílenou přihrávku uklidil do sítě Ganzwohl. Domácí nabrali klid na kopačky a přebrali iniciativu, své šance postupně neproměnili  Rostislav Kittler, Ganzwohl ani Eliáš. Poslední jmenovaný se však v 31. minutě vytáhl střelou přímo do pravé šibenice a otočil stav utkání. Hra hostů se stále  soustředila  vysoké míče, ze kterých pramenilo několik zakončení, nejvíce se činili Kalina s L. Němcem, avšak ani jedno z nich neskončilo za zády Markoviče.  Pět minut před koncem našel Ganzwohl pěknou kolmicí Rostislava Kittlera, který překonal brankáře potřetí. Závěr první půli již nic dramatického nepřinesl.

Velký Beranov přidal další branky

Druhou půli začali lépe domácí, avšak ze svých šancí nevytěžili žádnou branku. Hosté nebyli již tak nebezpečným soupeřem jako v první půli,  a to hrálo do karet velkoberanovským. O čtvrtý gól do sítě hostů se po přihrávce Eliáše postaral Hladílek. Hlavičku Matějíčka zastavil brankář hostů až na brankové čáře a šanci na druhou branku v utkání trestuhodně spálil Ganzwohl. Nahradil ho však aktivní Rostislav Kittler, kdy po převzetí Hladílkovi přihrávky zakončoval na 5:1. Po pasáži pološancí na domácí straně přišla další standartka hostů. K ní se postavil Lukáš Němec a krásnou technickou střelou nedal Markovičovi šanci. Posledních deset minut bylo plně v režii domácích. Petr Kittler svou střelu z šestnáctky poslal pouze do břevna a centr od střídajícího  Havlína nedostal mezi tři tyče Aleš Vrtal. Až v 89.minutě po rohovém kopu trkl do balonu Smejkal a dal utkání konečnou podobu 6:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl: Zápas byl z naší strany možná zbytečně křečovitý, začátek jsme úplně nechytli a celkově nám chyběla lehkost. Prvním gólem jsme se zklidnili a mohli jsme přidat i více než dvě branky, avšak nevážili jsme si šancí, kterých bychom mohli v dalších kolech litovat. Druhá půle byla herně lepší a zaslouženě jsme si došli pro tři body.




Počet diváků: 130. Rozhodčí: RYGL Luboš - MAAR Michal, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.