0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Dukovany v Měříně nezaváhaly


Branky


0

Jediné branky utkání se diváci v Měříně dočkali v prvním poločase. Trefa hostujícího Miroslava Řezáče jim ale příliš radosti neudělala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Řezáč zařídil hostům vedení

Od úvodních minut byl v Měříně k vidění tlak hostujících fotbalistů, kteří potvrzovali své postavení v tabulce. Z několika gólových šancí se ujala střela Miroslava Řezáče, který v 23. minutě napřáhl z hranice velkého vápna a poslal míč za záda domácího brankáře Sysla. Po úvodní trefě tempo hry mírně opadlo, hosté se více zatáhly do obrany a vyrážely do nebezpečných brejků. Domácí si i přes mírnou herní převahu žádnou výraznější příležitost na vyrovnání nevytvořili.

Domácím se vyrovnat nepodařilo

Tak jak skončil první poločas, začal i druhý. Měřínští hráli aktivně, ale pozorně bránící hosté je do žádných šancí nepouštěly. Největší příležitost na srovnání měl po hodině hry domácí Marcel Kožený, ale svoji střelu z deseti metrů nasměroval nad břevno branky střežené Jiřím Borešem. Hosté tedy zkušeně dokráčely ke třem bodům.

 

Dukovany si díky hubenému vítězství udržely vedoucí příčku tabulky. Měřínské fotbalisty teď čekají dva důležité boje s podobně postavenými týmy v tabulce, které rozhodnou o tom, jestli se Měřín vyšvihne do středu tabulky a nebo se přiblíží bojům o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík - trenér: Dukovany zahrály velice zkušeně, daly první gól a pak už jen bránily. Z naší strany to bylo asi maximum možného, ale soupeř byl opravdu kvalitní a na nás dobře připravený. Body bychom měli získávat v jiných zápasech, zde jsme mohli pouze překvapit.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - D. Jonáš [-] (75. D. Hrůza [-] ) , L. Doležal [-] , K. Kružík [-] , M. Matoušek [-] , M. Hladík [-] , V. Crkal [-] (51. J. Procházka [-] ) , T. Bublán [-] , J. Šoukal [-] , M. Kožený [-] , T. Láznička [-] (87. L. Pololáník [-] )

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Jašek [-] , J. Fojtášek [-] (70. J. Železník [-] ) , M. Fojtášek [-] , J. Kunc [-] - Z. Prokeš [-] , Š. Hron [-] , J. Černý [-] (80. L. Pelán [-] ) , P. Sedláček [-] - I. Koníř [-] (30. M. Němec [-] ) , M. Řezáč [-] -

ŽK: 39. V. Crkal , 59. L. Doležal , 81. M. Matoušek - 61. M. Jašek , 82. J. Železník , 88. L. Pelán .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.