1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť si odváží z Třebelovic tři body


Branky


29. M. Novotný - 28. R. Durajka (p.) , 55. P. Kučera , 90. P. Kučera
0

Po vyrovnaném prvním poločase se podařilo hostujícímu Petru Kučerovi vstřelit dvě branky a hosté si odvezli zasloženě všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na penaltu hostů dokázal bleskurychle odpovědět Milan Novotný

V první půli měli více ze hry hosté, ale moc šancí k vidění nebylo ani na jedné straně. Za Náměšť dal v 28. minutě branku z penalty Roman Durajka, na kterou okamžitě odpověděl krásným gólem Milan Novotný. Ostatní příležitosti zůstaly na obou stranách nevyužity a tak se do kabin odcházel za nerozhodného stavu.

Dvougólový Petr Kučera rozhodl o osudu utkání

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, hosté však měli více brankových příležitostí. Z jedné z nich poslal Náměšť v 55. minutě do vedení Petr Kučera. Za zmínku z následujících akcí ještě stojí nastřelená tyč u odkryté Nesibovi brány. V závěrečných minutách hráli domácí vabank a v samotném závěru utkání vítězství hostů pečetil po chybě domácího obránce opět Petr Kučera.

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky tedy skončil výhrou hostující Náměště.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Hosté si v utkání vypracovali více šancí a zaslouženě vyhráli. Byli jsme druhému týmu tabulky rovnocenným soupeřem a kluci se určitě za svůj výkon nemusí stydět.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek: Náměšt měla po celý zápas více ze hry a také spoustu příležitostí, ale po celé utkání se je nedařilo proměňovat a tak byli domácí na dostřel až do konce zápasu.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - V. Kotačka [-] , D. Janíček [-] , M. Novotný [-] , R. Jurka [-] , K. Kapko [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , S. Michal [-] , M. Kabelka [-] (61. A. Krejčí [-] ) , J. Čurda [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - M. Anna [-] , V. Lampíř [-] , P. Čermák [-] - V. Kopuletý [-] (78. J. Heres [-] ) , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , M. Preisner [-] - V. Rybníček [-] (88. J. Tržil [-] ) , P. Kučera [-] - V. Rous [-] (90. M. Veselý [-] )

ŽK: 23. J. Čurda .
Hráči zápasu: M. Novotný - P. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - POJEZNÝ Karel, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.