Nedvědice remizovala s Radešínkou


Branky


0

Po podzimu šestá Nedvědice přivítala čtvrtou Radešínskou Svratku. Po převaze v první půli si domácí vypracovali jednobrankový náskok, který ale hosté dokázali srovnat a tak si oba soupeři body spravedlivě rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škutchan poslal domácí do vedení

Za domácí Nedvědici nastoupila vedle Romana Šikuly v útoku nová akvizice z konkurenčního Štěpánova - Jan Veselský. Na lavičce hostů se poprvé představil trenér Pavel Kříž.

Od úvodních minut byli aktivnější domácí, ale žádnou výraznější příležitost si vypracovat nedokázali. První půlhodina tedy přinesla vzájemné oťukávání bez větších šancí na změnu skóre. S tím mohl v 32. minutě něco udělat domácí Jakub Doušek, který se zjevil v malém vápně úplně osamocen, ale svojí hlavičkou zamířil nad Petrovu branku. Za hosty o pět minut později střílel z hranice šestnáctky Jinek nad. První branku utkání přinesla 42. minuta, kdy hostující Mužátko nepřesnou přihrávkou ztratil na polovině míč. Po rychlé kombinaci domácích vyrazil brankář Petr centr z pravé strany pouze před sebe, kde volný Filip Škutchan nezaváhal - 1:0. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo a do kabin tedy odcházeli spokojenější domácí.

Hostům se podařilo zásluhou Mužátka vyrovnat

Druhý poločas začala Radešínka s podporou větru v zádech a vytvořla si územní převahu. Domácí obrana v čele se zkušeným Michalem Havlíčkem ovšem náporu úspěšně odolávala. V 53. minutě vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana domácí Jan Veselský, jehož střelu ze šestnáctky Milan Petr vyrazil. Na druhé straně zahrozil táhlou střelou Ivo Plhal, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Konečné skóre zápasu přinesla 69. minuta, kdy centr z pravé strany přizvedl hostující kapitán Martin Mužátko přesně do šibenice domácí branky - 1:1. Posledních dvacet minut utkání se víceméně dohrávalo a obě mužstva byla smířena s dělbou bodů. Jediné větší vzrušení přinesla 83. minuta, kdy centr hostujícího Jinka zastavilo až břevno Tužinského branky.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Roman Šikula (útočník): Byl to vyrovnaný souboj a s bodem jsme spokojeni. Také děkuji za možnost pozápasového rozhovoru.

FK TJ Radešínská Svratka
Josef Nejedlý (bývalý kapitán a nyní fanoušek týmu): V druhé půli jsme byli lepším týmem, ale s bodem jsme určitě spokojeni a půjdeme slavit. Manželka odjela do divadla, tak si dám kuřátko a půjdu s klukama na pivo. :)



Počet diváků: 126. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - POJEZNÝ Karel, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.