4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec znovu potvrdil domácí sílu!


Branky


58. F. Buben , 68. J. Pátek , 81. V. Vašák , 88. A. Ježek
0

Po bezbrankovém prvním poločase se hráči Heralce vybudili ke čtyřgólovému představení a smetli černovické Sokoly. Trefili se Buben, Pátek, Vašák a Ježek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V sobotu za příjemného počasí Herálec přivítal Černovice. První poločas si domácí vytvořili mnoho šancí. V 15. minutě se uvolnil Josef Pátek a našel přihrávkou Bubna, který ale střelu poslal vedle. V 18. minutě našel Filínský před velkým vápnem Bubna, ale tomu střela nesedla. Ve 20. minutě zahrával přímý kop hostující Koller, který se snažil přehodit vyběhnutého domácí brankáře Bradáče, ale střela šla těsně nad. Ve 25. minutě přišel centr zleva na Filínského, který následně sklepl na Kohouta, ale ten z malého vápna trefil pouze hostujícího brankáře a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. 

Herálec v druhém poločase přidal na tempu

Druhý poločas se převážně odehrával před hostující brankou. Herálec se skvělou kombinační hrou dostával do zakončení a podařilo se jim vstřelit první gól. V 58. minutě poslal přihrávku za obranu na Bubna,který tváří v tvář už nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. Domácí tento gól ještě více nakoplo a to vedlo k druhému gólu. Josef Pátek byl faulovaný před hostujícím vápnem, míč si sám připravil a přes zeď se trefil do šibenice - 2:0. Další gól přidal Vašák, který z dálky přehodil hostujícího brankáře - 3:0. Tečku nad tímto zápasem udělali střídající hráči, nejprve Jakub Pátek trefil břevno, poté Ježek také trefil břevno a z následné dorážky už doklepl míč do sítě - 4:0. Domácí Herálec si připsal další domácí výhru a drží na svém hřišti neporazitelnost.

 

Autor: Lukáš Filínský



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - M. Stojan [-] , P. Paclík [-] , O. Ganobjak [-] , T. Klement [-] - L. Filínský [-] (82. A. Ježek [-] ) , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - F. Buben [-] (75. J. Pátek [-] ) , V. Vašák [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Vránek [-] (82. P. Matoušek [-] ) , L. Koller [-] , L. Stark [-] , P. Jůn [-] , J. Tíkal [-] , V. Hůlka [-] - L. Pěnka [-] , T. Kohout [-] - M. Mazanec [-] , R. Pěnka [-]

ŽK: 38. O. Král , 70. F. Buben - 35. P. Jůn , 76. M. Mazanec .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠKORPÍK Martin, MRÁZEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.