2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice v Chotěboři narazily na tuhý odpor, body se spravedlivě dělily


Branky


0

Lídr tabulky z Košetic v dalším kole A třídy zajížděl na horkou půdu do Chotěboře. Že hosty nečeká jednoduchý zápas naznačil již první poločas, ve kterém šli domácí zásluhou Moravce do vedení. Po obrátce hosté dvěma góly stav zápasu otočili, k výhře to však nestačilo. Jindy košetická opora, gólman Jíša, si totiž dvacet minut před koncem vybral slabší chvilku, když velkou měrou dopomohl chotěbořským k vyrovnávací brance. Košetice tak sice dva body ztratily, příliš je to ale mrzet nemusí, neboť po zaváhání světelských fotbalistů mají na čele tabulky k dobru stále slibný šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi první půle rozhodla branka chotěbořského Moravce

V Chotěboři se střetly dva přední týmy soutěže, domácí rezerva přivítala lídra tabulky z Košetic. V prvním poločase byla hra pouze průměrná, kdy akce probíhaly ve středu hřiště a většinou končily před pokutovými územími soupeřů, bez zásadních šancí. Ve 37. minutě se domácí ujali vedení, kdy se prosadil Moravec hlavou po centru ze standardní situace z levé strany. 

Košetice měly blízko ke třem bodům, hostující gólman Jíša však byl proti, jeho chyba rozhodla o dělbě bodů

Po nástupu do druhého poločasu hra dostávala větší tempo, hosté začali plnit roli favorita, hráli se zlepšeným pohybem a dostávali se do nebezpečných protiútoků. Ve 46. minutě vypadl domácímu brankáři Chalupovi míč po dalekonosné střele před sebe a dorážející Kubů ještě přestřelil bránu. V 57. minutě po trestném kopu domácího Neuvirta brankář hostí vyrazil jeho střelu na tyč. Košetičtí vzápětí podnikli rychlý protiútok, ze kterého Starý vyrovnal na 1 : 1.

Hosté nadále pokračovali v lepší kombinaci a v 63. minutě šli do vedení brankou Kordíka. Domácí se štěstím vyrovnali. V 70. minutě chyboval hostující brankář Jíša, ve snaze rozehrát v pokutovém území nastřelil dobíhajícího F. Jandu, od kterého se míč odrazil do branky na 2 : 2. Do konce už ani jeden ze soupeřů nedokázal skórovat a utkání tak skončilo remízou.  



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - P. Krédl [-] (62. F. Janda [-] ) , M. Pfeffer [-] (68. P. Ledvinka [-] ) , P. Chlad [-] (88. V. Janda [-] ) , M. Somerauer [-] , M. Běloušek [-] , M. Moravec [-] , M. Málek [-] , F. Tůma [-] , D. Čapek [-] , J. Neuvirt [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Dvořák [-] , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , D. Bartoška [-] , J. Starý [-] , Z. Suk [-] , M. Skořepa [-] (20. V. Vlk [-] ) , T. Vejsada [-] , A. Vejsada [-] , J. Kordík [-]

ŽK: 56. M. Moravec , 72. F. Janda - 37. A. Vejsada , 79. V. Vlk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - JÍLEK Lukáš, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.