2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč díky výhře přezimuje na čtvrtém místě


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Ledče nad Sázavou zavítal Humpolec. Šlo o velice důležitý zápas, neboť oba týmy měli před zápasem dvacet pět bodů a ten kdo by zvítězil tak by se alespoň do jara oprostil od svých soupeřů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešek na konci první půle pečetil konečný výsledek

Průběh prvního poločasu byl fakticky úplně snadný. Odehrálo se celkem asi devět šancí, sem si jich připravili domácí a dvě hosté. Nebylo tak vůbec nic divného na tom, že po prvním poločase vedli domácí 2:0. Branky vstřelil v dvanácté minutě Jiří Petřík a těsně před závěrečným hvizdem zvýšil vedení domácích Jan Pešek.

Málo fotbalu, hodně žlutých

Druhá půle už tolik šancí nenabídla. Naopak, kdybyste se zeptali nějakého z diváků na šanci z druhého poločasu, jen marně by asi vzpomínal. O nejzajímavější události druhého poločasu se tak musel postarat pan rozhodčí, který byl nucen během druhé půle vytáhnout žlutou kartu hned šestkrát, konkrétně třikrát na každé straně. To je ale k druhé půli vše.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jungvirt Zdeněk: Z naší strany to byl povedený výkon. V prvním poločase jsme dokázali zužitkovat naši převahu a v druhém jsme bravurně kontrolovali hru, doufám, že to takto půjde i na jaře.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - O. Machala [-] , J. Petřík [-] , P. Pešek [-] , J. Pešek [-] (76. M. Trpišovský [-] ) , M. Toula [-] , M. Turek [-] , J. Bláha [-] , J. Gramer [-] , J. Voplakal [-] (62. R. Kuja [-] ) , M. Nepovím [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - T. Kopic [-] (46. J. Málek [-] ) , D. Maršík [-] , D. Procházka [-] , D. Alt [-] - O. Tomovič [-] , J. Prokop [-] (85. J. Žatečka [-] ) , M. Podoba [-] (46. J. Skryja [-] ) , D. Šerý [-] - F. Kubíček [-] , R. Dalík [-]

ŽK: 59. J. Pešek , 77. J. Bláha , 85. M. Nepovím - 36. M. Podoba , 64. D. Šerý , 65. R. Dalík , 80. J. Prokop .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - NÁPRAVNÍK Jan, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.