Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krtek rozhodnul o vítězství Žirovnice


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Žirovnice zavítala osmá Přibyslav. Poslední kolo podzimu si fanoušci tady v Žirovnici určitě užili, jelikož mohli vidět pět krásných gólů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až pátá branka rozhodnula

První poločas začala lépe Žirovnice, která od první minuty vyvíjela nátlak. Tlak se domácím podařilo zužitkovat v čtrnácté minutě, kdy se prosadil Tomáš Hřebecký. Po té ale iniciativu převzali hosté a dokonce se jim podařilo zvrátit stav na svou stranu. Nejprve v dvacáté sedmé minutě vyrovnal Miloš Krčál a později v čtyřicáté minutě poslal do vedení Přibyslav Jan Žíla.

Do druhého poločasu ale opět lépe naskočila Žirovnice a prakticky celý druhý poločas svého soupeře přehrávala a k ničemu je nepustila. V padesáté třetí minutě srovnal David Rozporka. Následně se hra celkem vyrovnala a až pět minut před koncem přišlo rozhodnutí. S osmdesátou pátou minutou přišlo i skvělé uvolnění Daniela Krtka a rozhodnutí dnešního zápasu. Žirovnice tak doma přestřílela Přibyslav 3:2.

 



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - P. Mádl [-] , D. Rozporka [-] , J. Dařílek [-] , P. Drechsler [-] , P. Houška [-] , D. Krtek [-] , T. Houška [-] (89. V. Staněk [-] ) , T. Hřebecký [-] (55. P. Kořínek [-] ) , T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] (73. V. Hadrava [-] )

SK Přibyslav
J. Vopršal [-] - J. Žíla [-] (61. J. Flekal [-] ) , P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] (87. A. Vostál [-] ) , L. Adamec [-] , J. Prchal [-] (83. L. Smejkal [-] ) , S. Pochop [-] , J. Pospíchal [-] , P. Kunc [-] , J. Eis [-]

ŽK: 25. F. Vilímek , 63. D. Krtek - 17. P. Škacha , 72. J. Pospíchal . ČK: 60. P. Škacha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Jan - HOLUB Miroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.