Posílená Třeboň B přehrála poslední Březnici a má definitivně klid


Branky


0

Na utkání odjížděli hosté s již jistou záchranou, kdy už nemohli skončit na posledních dvou místech. Ale stále Třeboni hrozilo skončit na třetím místě od konce, kde by vlivem sestupujících z vyšších soutěží stále hrozilo to, že by mohli sestoupit. Takže na venkovní utkání odjížděli Třeboňští se silnou sestavou, i s pár hráči A týmu, pro které to bylo trochu náročnější hrát v úmorném horku po předešlé dokopné, ale zvládli to s přehledem a hráče soupeře převyšovali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Redžepi hrál famózně

Na první gól se nečekalo dlouho, kdy se ujal přímého kopu Redžepi a krásnou střelou zamířil k tyči. Po tomto gólu si hosté mysleli, že to půjde samo a začali kupit malé chybky, které byli také dány tím, že domácí hráli hodně útočně. Vyrovnání přišlo po chybě při na krátko rozehraném rohu, kdy na malém vápně zůstali najednou snad tři domácí a zakončili do prázdné Božovským.

 

Druhou branku přidal znovu Redžepi a znovu z přímého kopu, tentokrát zamířil k druhé tyči. Poté znovu skvěle hrající Redžepi připravil tutovku Čábelovi, ale z první trefil břevno. To samé i Průcha, kdy po chybě domácích byl nastřelen a odraz skončil na tyči. Poté znovu po rychlém protiútoku zakončoval Průcha do prázdné branky. Pak individuální akcí, kdy vymotal obránce v pokutovém území a střelou na bližší tyč překvapil brankáře, završil hattrick Redžepi.

 

Před koncem poločasu se dostal opět Průcha v úniku, který přerušil až faul v pokutovém území. K penaltě se připravil Jiráček a nádherně zakončil do šibenice. 

 

Už jen dvě branky

Druhý poločas byl ještě o trochu méně koukatelný než první, kdy domácí byli podráždění a občas zbytečně faulovali či dohrávali souboje, viz. atak na brankáře Kopeckého. Toho to ale nerozhodilo a poprvé za zápas se dostal do akce, kdy útočník střílel z metru a Kopecký nádherným reflexivním zákrokem vykopl míč nohou na roh. Po pár minutách znovu, kdy domácí útočník již osamocen vystřelil do prázdné branky, ale Kopecký znovu ukázal své kvality a již téměř jistý gól vyrazil, byl oceněn i fanoušky a jejich potleskem.

 

Následně pár minut před koncem už musel kapitulovat, kdy se po chybě dostali útočíníci sami na brankáře a toto již proměnili v 88. minutě Dvořákem. Ale téměř minutu poté se hosté dostali znovu před soupeřovo vápno a ,,chodící'' narážečkou se dostal Redžepi do vápna, vystřelil, gólman vyrazil a Navrátil stihl dorazit. A hosté mohli výhru zapít lahví whisky cestou zpátky - již s vědomím, že ani třetí od konce skončit nemůžou.

 

AUTOR:  Jaroslav Kollmann

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Jaroslav Kollmann: Hodnotím toto utkání kladně, přijeli jsme v silné sestavě a chtěli jsme vyhrát, abychom mohli poslední utkání odehrát v pátek a uspořádat poté dokopnou. Zápas se hrál hodně na brejky a moc pohledný nebyl. Nebyla žádná mezihra, ta nešla ani jednomu týmu. Takže se hrálo ,,kopnu to dopředu a ty běž''. Pochvalu zaslouží všichni, ale především Redžepi, tomu tento zápas vyšel a pak Kopecký, protože předvedl nádherné zákroky ke konci. Teď již si jen užít poslední utkání a připravit se na příští sezónu.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Syrovátka Jan - DIMITROV Nikolaj, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.