Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

Béčko Třeboně zvládlo důležitý souboj!


Branky


0

Rezerva Třeboně nastoupila v silné sestavě a vypořádala se s tlakem, kdy v utkání o bytí či nebytí v I.B třídě potřebovala zvítězit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průcha uklidnil domácí celek

Úvod zápasu začali domácí tlakem a často byli na útočné polovině. Jen díky úvodním nepřesnostem, které vyplynuly z nervozity z tak důležitého utkání, nedokázali Třeboňští ohrozit branku soupeře. Hosté v úvodu spoléhali na rychlé brejky, ale často naráželi na perfektní obranou čtveřici, která precizně zachytávala tyto výpady i s pomocí domácího gólmana. 

První branka, která domácí uklidnila, padla po chybě hostujícího gólmana, kdy nedokázal zkrotit balon, míč mu vypadl a dostal se ke kanonýrovi Průchovi, který se štěstím poslal balon do branky. Další šance měl opět Průcha, ale tentokrát byl hostující gólman bezchybný. I druhý útočník Redžepi měl šance, ale nevyřešil je správně a v klidu nebo i možná sebral gól po přímém kopu Flašky, kdy nechtěně tečoval míč mimo branku.

Slavonice byly lepší, pak ale inkasovaly smrtící úder

Druhý poločas nezačali domácí dobře, když propadali ve středu hřiště. Hosté opět hrozili protiútoky či dlouhými nakopávanými balony, ale opět skvěle vše vyřešila stoperská dvojice s pomocí beků a v neposlední řadě i gólmana. Druhý gól přidal po krásné dlouhé přihrávce Redžepi, který díky této přihrávce postupoval téměř od půlky sám na branku, před vápnem udělal kličku hostujícímu gólmanovi a zakončoval v klidu do prázdné branky. Tato branka byla zlomová, protože přišla ve chvíli, kdy domácí nebyli lepším mužstvem na hřišti. Třetí gól a poslední tečku za utkáním přispěl Průcha, který obdržel přihrávku od Redžepiho a zakončoval téměř do prázdné branky. Tato branka způsobila emoce na hřiště, protože jí asi předcházel ofsajd, ve kterém se za půlicí čárou nacházel Redžepi, ale těžko říct... Po tomto verdiktu už se nehrál moc fotbal a bylo to na hřišti plné faulů a keců. Plusem domácího celku je, že se vyvaroval nějaké zbytečné kartě a udržel čisté konto.

 

AUTOR: Jaroslav Kollmann



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Jaroslav Kollmann (hráč): Toto utkání hodnotím kladně, z toho důvodu, že jsme zápas odjezdili na 100%. Věděli jsme, že v tomto utkání musíme bodovat. Suprová byla opět pomoc od kluků z A týmu, kteří již měli pár minut v nohách nebo dokonce i celý zápas, viz. Průcha, ale ten předvedl skvělý výkon a přidal dva velmi důležité góly. Čekají nás poslední dvě utkání, ve kterých musíme i tentokrát bodovat. Kdybychom se v takovéto sestavě scházeli častěji v průběhu jara, především na venkovní zápasy, bylo by o naší záchraně již dávno rozhodnuto...




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vejčík Vít - SVOBODA Jan, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.