2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Třeboně nastoupilo jen v devíti hráčích, přesto srdnatě bojovalo!


Branky


0

Jak utkání vypadalo z pohledu hostujícího Jaroslava Kollmanna?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle srovnali

Do tohoto důležitého utkání jsme vstupovali na hřiště bohužel v malém počtu hráčů a to v pouhých devíti hráčů. Bohužel pracovní povinnosti​ a jiné omluvenky ostatních​ hráčů nám nedaly na výběr a  nezbývalo nic jiného, než to se ctí odehrát. Čekali jsme, že v tomto počtu dostaneme nářez, ale po prvotním tlaku domácích, který jsme i se štěstím zvládli, jsme se dostali do protiútoku a hned z první šance jsme mohli skórovat.

 

Bohužel proti byl skvělý zákrok gólmana a pár centimetrů, které dělily, aby míč skončil v brance. V téhle chvíle jsme si uvědomili, že bychom mohli mít i nějakou šanci. A litovali jsme, že nejsme v plném počtu. Asi po půlhodině nám dorazil desátý hráč a my jsme mohli spoléhat na protiútoky. Bohužel jsme inkasovali brzy poté, kdy jsme nepohlídali domácího hráče v našem vápně. Ale nesrazilo nás to. Chvíli před koncem jsme se dostali k autovému vhazování u pokutového území a po skvěle, dlouze hozeném autu, který propadl mezi malé vápno a penaltu ke mně, kdy po špatném zpracování jsem se dostal ke střele přes hlavu a ,,holeňákem'' jsem přeloboval gólmana, který nezůstal překvapený sám.

 

Kotalík v závěru rozhodl

O poločase nás kvůli práci opustil další hráč a my začínali zase o devíti hráčích. Tentokrát nás domácí zavřeli na naší půlce, ale nemohli na nás najít správný recept a i díky vlastním nepřesnostem a nebo vynikajícím zákrokům našeho gólmana jsme drželi stále remízový stav. Domácí byli čím dál více nervózní, začali se hádat nejen mezi sebou, ale i s námi. 

Poté jsme se dostali po skvělé individuální akci Průchy, kdy jeho zakončení do prázdné brány zastavil obránce za pomocí ruky, k penaltě. A tady nás bohužel štěstí opustilo. Penaltu jsme neproměnili. A bohužel chvíli před koncem jsme inkasovali druhý gól, z hraniční situace, možná ofsajd, možná ne...

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Jaroslav Kollmann: "Za náš výkon, kdy každý hráč, co nastoupil, odevzdal 100 procent, bych řekl, že bychom si minimálně jeden bod zasloužili. Bohužel nás trápí na jaře koncovka. A taky je škoda, že jsme nehráli v plném počtu, protože zde by bylo určitě na 3 body. Tak teď to musíme konečně zlomit v domácím utkání!"



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - V. Podzimek [-] , V. Kotalík [-] (62. O. Kotalík [-] ) , M. Muž [-] (46. V. Vacek [-] ) , M. Mrzena [-] , P. Bechyně [-] , J. Bojko [-] , M. Šimák [-] , J. Muž [-] (89. R. Svoboda [-] ) , T. Maňák [-] , R. Trpka [-]

TJ Jiskra Třeboň B
M. Hofmann [-] - R. Bašta [-] , J. Kollmann [-] , J. Veselý [-] , M. Průcha [-] , M. Podsclan [-] , J. Kolář [-] , J. Divoký [-] , J. Kučera [-] , M. Flaška [-] , J. Navrátil [-]

ŽK: 63. R. Trpka - 86. J. Navrátil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řehoř Petr - STUDENÝ Josef, PŘIKRYL Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.