Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ratibořských Horách napadalo osm gólů


Branky


21. D. Kutiš , 38. P. Mareš , 43. M. Prokeš (p.) - 5. J. Vlach , 16. J. Klika , 24. L. Malecha , 68. O. Kokeš , 76. J. Matoušek
0

Divoký zápas komentuje domácí kouč Václav Hoffmann.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): "Do domácího utkání o pouti jsme opět vstoupili špatně a již v 5. minutě jsme inkasovali lacinou branku. Bohužel to pro nás nebylo varování a po vydařené střele Kliky z 30 metrů jsme od 16. minuty prohrávali již 0:2. Ve 21. minutě jsme brankou Kutiše dokázali snížit, ale hned ve 24. minutě náš soupeř opět udeřil a navýšil svoje vedení na 1:3. Nutno podotknout, že našemu soupeři ke vstřelení tří gólů stačily tři střely. Musím ale ocenit snahu našich hráčů, kteří ani za tohoto stavu nesložili zbraně a brankami Patrika Mareše ve 38. minutě a Michala Prokeše z pokutového kopu ve 43. minutě jsme srovnali stav utkání na 3:3. Kromě toho jsme dokázali v prvním poločase dvakrát nastřelit po přímých kopech Petra Flachse tyč soupeřovy branky. Druhý poločas se nám již tolik nevydařil a po našich hrubých chybách v 68. a 76. minutě náš soupeř otočil skóre utkání na konečných 3:5. Myslím si, že jsme v tomto utkání mohli bodovat, ale opět jsme se nevyvarovali hrubých chyb v defenzívě a to nás stálo body nejen v tomto utkání. Doufám, že do příštího utkání se nám uzdraví někteří naši zranění hráči. Tímto zvu na toto utkání, které sehrajeme na horké půdě v Jistebnici v sobotu 29.4. od 16.00 hodin všechny naše fanoušky."




Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , D. Kutiš [-] (86. L. Balík [-] ) , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , M. Prokeš [-] , P. Mareš [-] (79. M. Blovský [-] ) , J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] , P. Flachs [-] , M. Geleta [-]

TJ Dolní Bukovsko
J. Štětka [-] - P. Zahradník [-] , F. Hruška [-] (46. J. Matoušek [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vlach [-] , T. Pour [-] - F. Cihla [-] , T. Venčovský [-] , O. Kokeš [-] - J. Klika [-] , L. Malecha [-] (88. J. Cihla [-] )

ŽK: 12. P. Mareš , 51. S. Katolický , 66. M. Prokeš , 85. M. Blovský - 12. F. Hruška , 57. Z. Dušek , 60. J. Klika , 85. P. Zahradník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEIŠ Filip - ZABILKA Luboš, SMAŽÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.