Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonický Junior se s I.B třídou rozloučil stylově


Branky


0

Postupující Strakonice v klidném zápase, ve kterém nebyla udělena ani jedna karta, přehrály Chyšky. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostka trestňáky umí

Poslední domácí utkání s jistotou postupu Strakonic se hrálo v nezvyklý den i čas a to v sobotu od 14,30 a na toto utkání si našlo cestu 60 nejvěrnějších diváků. Utkání se hrálo v uvolněné atmosféře. Domácí šli již v 5. minutě do vedení -  to po střele Dohonyiho dorážel Maršala - 1:0. Ve 13. min. byla k vidění pěkná kombinační akce Cibulka - Dohonyi – Liška centr do vápna a hlavička V. Šrámka šla nad. Ve 22. min. byl těsně před vápnem faulován M.Šrámek, k trestnému kopu se postavil Kostka a jak to u tohoto borce bývá, mohli se jít domácí radovat na půlku, jeho utěšená střela k levé tyči nedala vůbec šanci hostujícímu brankáři zasáhnout - 2:0.

 

Od 27. minuty si domácí vybrali slabší čtvrthodinku ve které se hosté dostali do tří brankových příležitostí a proměnili jen jednu a to hned tu první ve 27. min., když po zbytečné ztrátě balonu na půlce podnikli rychlý brejk a V.Kosíkem snížili na 2:1. Zbylé dvě šance nedopadly úspěchem: první ve 33. min. vyřešil zkušeně Reiser a při druhé ve 40. min. zastal za Reisera  Ouška na brankové čáře. 

Domácí převaha

Druhý poločas už domácí hosty do žádné šance nepustili. Vytvářeli si je oni a některé proměnili až do konečné podoby výsledku 5:1. V rozmezí od 56. min. do 59. min. přišly dvě obrovské šance. Při první Liška mířil hlavou nad a pak Kratochvíl nasměroval míč do branky, ale těsně před čarou ho dorazil Maršala a pro ofsajd neplatil. V 69. min. po individuální akci Kalianka se dostal míč k M.Šrámkovi a ten přesnou střelou k tyči dává na 3:1.

 

Trenér ve druhé půli prostřídal všechny hráče na lavičce a tak se do útoku dostali Mára s Kratochvílem,  kteří se mu odměnili dvěma krásnými góly. V 84. min. Boukalík poslal balon za obránce a naběhnuvší Mára golmana přeloboval - 4:1. V 85. min. M.Šrámek vysunul do křídla Máru, který zatáhl míč do vápna a ještě ho předložil lépe postavenému Kratochvílovi, který dává do prázdné branky na konečných 5:1. Bylo to hezké zakončení učinkování v I.B třídě a také hned po konečném hvizdu rozhodčího proběhla velká oslava Junioru na hřišti.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

STATS

Rohy :    2 : 0

 

Střely na branku :  7 : 5  



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Šrámek [-] , P. Cibulka [-] , J. Ouška [-] , J. Maršala [-] (67. K. Kalianko [-] ) - T. Kostka [-] , J. Šteflíček [-] (61. M. Boukalík [-] ) , V. Dohonyi [-] (79. J. Mikeš [-] ) - J. Liška [-] (57. P. Kratochvíl [-] ) , V. Šrámek [-] (76. B. Mára [-] ) - S. Šíp [-]

FC Chyšky
P. Hoferek [-] - M. Prášek [-] , J. Málek [-] , T. Vaverka [-] , R. Vačlena [-] - M. Kosík [-] , L. Lívanec [-] (60. L. Souček [-] ) , V. Kosík [-] , M. Kukač [-] - P. Janda [-] (70. M. Hadrbolec [-] ) , T. Turek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mráz Marek - RABA Jiří, BERNAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.