3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Junior zvládl souboj s Bělčicemi a k postupu do I.A mu chybí už jen krůček!


Branky


0

Domácí si dovolili i vysřídat brankáře, premiéru v I.B třídě si tak připsal Provazník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli hotovo

                První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách, ale s tím rozdílem, že Strakoničtí proměňovali šance s přispěním hostujícího golmana a na druhé straně Reiser nic za svá záda nepustil. Do první šance (již tradičně) se dostali hosté a to v 8. minutě, po přetaženém rohovém kopu trefil Ráž spojnici. V 9. minutě si vytvořili domácí obrovskou šanci a to po centru Šípa na Lišku, ale ten špatně trefil a míč skončil v náručí Aleše. V 15. minutě V. Šrámek poslal do brejku Kaguie a ten nedal Alešovi šanci, když nasměroval míč pod břevno - 1:0.

 

Ve 21. minutě mohlo být vyrovnáno, když Hanzlík šel sám na Reisera a ten ho zkušeně vychytal. Ve 25. minutě Liška připravil pro V. Šrámka gólovku, ale ten přestřelil. Ve 38. minutě udeřili domácí podruhé, když postupovali ve třech na dva a V. Šrámek vystřelil z vápna a Alešovi míč propadl mezi rukama za jeho záda - 2:0. Druhý špatný zásah hostujícího golmana Aleše přišel ve 42. minutě, když při centrovaném balonu Lišky si balon srazil do vlastní sítě 3:0.

 

Už bez branek

                Druhý poločas byli už domácí lepším týmem a šance k vidění se odehrávaly na začátku druhého poločasu a v poslední čtvrtině zápasu. Ve 46. minutě si vyšlápl do útoku Ouška, přetaženým centrem našel nabíhajícího Kratochvíla, který nádherně trefil z voleje, ale střela šla těsně vedle – hezký moment.  Ve 47. minutě vybojoval V. Šrámek ve vápně hostí balon, mohl zakončit, ale ještě přihrával Maršalovi, který to zřejmě nečekal a tak se zakončení nekonalo.

 

V 50. minutě M. Šrámek vysunul středem Maršalu a jeho střelu Aleš zlikvidoval. V 69. minutě se Ráž dostal sám před Reisera a ten jeho dvojité zakončení nepustil za svá záda. V 72. minutě se premierového debutu dočkal Provazník, když vystřídal zkušeného Reisera. O minutu později musel ukázat,  že má svou kvalitu, když zlikvidoval včasným vyběhnutím a pádem pod nohy gólovku Rážovi. V 78. minutě Kagui kopal trestný kop a jeho střela se zastavila na spojnici. V 85. minutě si pěkně zakombinovali Šteflíček s Kostkou, který se ocitl sám před Alešem a jeho zakončení zlikvidoval v pádu nohou.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Statistiky

Rohy :     7 : 5

 

 

Střely na branku :  7 : 5



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] (31. P. Provazník [-] ) - P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , J. Ouška [-] , M. Boukalík [-] - M. Šrámek [-] , O. Kagui [-] , P. Kratochvíl [-] (52. V. Dohonyi [-] ) - J. Liška [-] (57. J. Šteflíček [-] ) , V. Šrámek [-] (80. T. Kostka [-] ) , J. Maršala [-] (65. T. Beran [-] )

TJ Sokol Bělčice
F. Aleš [-] - K. Zeman [-] , V. Mach [-] (46. P. Burian [-] ) , L. Mach [-] , L. Krameš [-] - M. Ráž [-] , L. Krameš [-] (52. J. Jelínek [-] ) , A. Ježek [-] , P. Smetanka [-] , O. Páca [-] (70. M. Burian [-] ) - K. Hanzlík [-] (60. J. Houda [-] ) -

Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mráz Marek - PÁNEK Milan, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.