Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tým tabulky nezaváhal, Junior má už osmibodový náskok!


Branky


0

Strakonice mají blízko k I.A třídě, předposlední celek tabulky je moc nepozlobil. Více již v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šrámek, Šrámek a... Gól!

První poločas nebyl pro diváka záživný, obě mužstva produkovala spousty nepřesností. V 11 min. V. Šrámek rozehrával trestný kop do vápna, kde vznikla klasická trma vrma, balon se dostal k M. Šrámkovi a ten dokázal prostřelit vše co mu stálo v cestě - 0:1.

 

Ve 34 min. z hostující gólové neproměněné šance Maršaly založili domácí brejk a mohlo být vyrovnáno, ale Růžovo sólo Reiser chytil. Ve 40. min. Junior M.Šrámkem dali druhý gól, ale jeho střelu do brány tečoval jeden z hráčů, který byl v ofsajdové pozici, takže poločasový stav skončil 0:1.

Junior navýšil vedení

Druhý poločas se ze strany favorita výrazně zlepšil, měl ho až do konce zápasu pod kontrolou a vytvořil si spoustu brankových příležitostí.  V 50. min. prošel  Kagui do vápna přes dva hráče, ideálně přihrál nabíhajícímu Liškovi, který vystřelil do branky, ale trefil hlavu domácího Vlka S.            

 

 V 58 min. vybojoval u vápna domácích balon V.Šrámek a jeho pohotová střela znamenala vedení  0:2. V 60. min. po výkopu od branky domácích založil brejk Kratochvíl po vyhraném souboji hlavou na Kaguie, který přehodil vyběhnuvšího brankáře a zvyšuje na 0:3.

 

V 72 min. si hosté vypracovali dvě tutovky, které nepochopitelně gólem neskončily. V prvním případě Liška namazal Maršalovi a ten trefuje pouze tyč a ve druhém případě Kagui namazal Boukalíkovi a ten z jedné trefil brankáře. Domácí už nestačili a tak o minutu později se dostal sám před brankáře Liška a ten už mířil přesně a zvýšil na konečných 0:4. Ještě stojí za zmínku v závěru šance, do kterých se dostával dvakrát Šteflíček, v jednom případě po skvělém centru Mikeše a ve druhém případě po samostatné akci, ale balon se mu nepodařilo dostat za záda domácího golmana.

 

AUTOR: J. Cibulka 

STATISTIKY ZÁPASU

Sestava:  Reiser  – Šíp, Cibulka ( 46 min. Liška ),  Ouška, Boukalík  –  Maršala, V. Šrámek ( 80 min. Mikeš ),  M. Šrámek, Dohonyi  -  Kagui ( 76 min. Šteflíček),  Kratochvíl.

Ještě byl připraven na střídání Švejnoha

 

Branky hostí:  M. Šrámek, V. Šrámek, Kagui, Liška

 

Rohy :     3 : 7

 

Střely na branku :  4 : 9

 

Žluté karty :    1 : 2 Vlk S. 63 min. -  Ouška 20 min., Dohonyi  63 min.   

 

 

Červené karty:  0 : 0



Sestavy


AFK Smetanova Lhota
O. Zájeda [-] - R. Vlk [-] , V. Vařenka [-] , J. Kálal [-] , L. Rozum [-] , F. Holenda [-] (62. P. Žižka [-] ) , J. Tetour [-] , A. Průža [-] , T. Klevcov [-] , V. Klíma [-] , S. Vlk [-] (67. T. Rejlek [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] (46. J. Liška [-] ) , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] , J. Ouška [-] - O. Kagui [-] (76. J. Šteflíček [-] ) , V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] , P. Kratochvíl [-] - V. Šrámek [-] (81. J. Mikeš [-] ) , J. Maršala [-]

ŽK: 65. S. Vlk , 75. J. Tetour - 20. J. Ouška , 75. V. Dohonyi .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - AMBROŽOVÁ Hana, KOUKOL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.