Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Putim si poradila s Juniorem a dramatizuje boj o čelo soutěže!


Branky


0

Strakonice na jaře nejsou tak suverénním týmem, jako na podzim, a hned se hlásí o slovo pronásledovatelé v boji o postup!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý zápas v Putimi hosté nezvládli. Do utkání šli Strakoničtí odhodláni na půdě soupeře bodovat, ale již ve 3 min. inkasovali. Dlouhý balon za obranu,  Reiser včas vyběhl a ke vší smůle hostů při odkopu trefil Švejnohu,  k odraženému míči se dostal domácí hráč Bican a otevřel skóre - 1:0.

 

V 11 min. došlo z hostující strany ke střídání Lišky (zdravotní problémy), nahradil ho Kratochvíl a po dalších 11 minutách se uvedl ukázkovou hlavičkou po rohovém kopu Kostky a srovnal skóre na 1:1.

 

Radost netrvala dlouho a v 25 .minutě už domácí zase vedli po pěkné kombinační akci se k zakončení dostal opět Bican  - 2:1. Šanci na vyrovnání Strakoničtí měli ve 27. min., když po centru Boukalíka hlavička Kostky těsně minula branku. Ve 30. minutě se měnilo skóre k radosti domácích, když rychlou protiakci zakončil Souhrada křižnou střelou z vápna po zemi - 3:1.

 

V závěru poločasu Strakoničtí opět oživili naději na bodový zisk, když Šrámkovu střelu brankář neudržel a Maršala dotlačil míč do sítě 3:2.

Druhý poločas začal za mírné strakonické převahy, ale po 12 minutách tzn. v 57 min. udeřilo na jejich straně. Prudký centr ze strany Reiser vyrazil před sebe a neobsazený domácí hráč neměl s dorážkou problém - 4:2. Tento gól hosty hodně přibrzdil a víceméně se už k žádnému tlaku  v zápase nedostali. Ještě stojí za zmínku u domácích trestný kop Holana, který Reiser vytěsnil na roh a u hostů dva tretné kopy Kostky, a zrovna tak golman domácích byl na svém místě. Druhá porážka v řadě už je pro Junior varující, protože soupeři se již přiblížili na dva body.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 



Sestavy


TJ Putim
L. Hála [-] - J. Klimeš [-] , P. Sup [-] , M. Houdek [-] (85. J. Kačírek [-] ) , M. Nousek [-] - M. Pekárek [-] (71. V. Rejlek [-] ) , S. Šteier [-] , M. Souhrada [-] , V. Holan [-] - J. Bican [-] , J. Petráš [-] (89. T. Vlach [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Švejnoha [-] , P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] - V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] , T. Kostka [-] , O. Kagui [-] (40. J. Ouška [-] ) - J. Maršala [-] (83. B. Mára [-] ) , J. Liška [-] (12. P. Kratochvíl [-] )

ŽK: 30. V. Holan - 50. V. Reiser , 60. P. Cibulka , 81. M. Šrámek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - KŘÍŽ Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.