M. Štěpán 29.
M. Říha 62. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tým tabulky uspěl, výhru si zajistil ve druhé půli


Branky


29. M. Štěpán , 62. M. Říha (p.) - 7. J. Liška , 60. V. Dohonyi , 70. V. Šrámek , 85. J. Liška
0

Domácí dvakrát dotáhli vedení soppeře, ale ten jim nakonec odskočil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na malém hřišti se hrál opět velmi kontaktní fotbal a o dramatické okamžiky nebyla nouze. Útoky se střídaly na jedné a vzápětí na druhé straně. První zahrozili domácí v 6. minutě, kdy Reiser zachraňoval na brankové čáře. Hned z protiútoku M. Šrámek se ve vápně protáhl přes dva hráče, přihrál zpět V. Šrámkovi, ten vystřelil a ke sražené střele se dostal Liška a skóroval - 0:1.

 

Ve 30 min. kopali trestný kop domácí z půlky a než si stačil Reiser porovnat obranu, tak mu domácí vstřelili gól a vyrovnali na 1:1 a tím skončil poločasový výsledek.

Na třetí gól už odpověď nepřišla

Ve druhém poločase hosté začali lépe a v 60 min. po rychlé kombinaci na pravé straně Kalianka – Lišky – Kostky a přihrávkou na střed vápna Dohonyimu a přesnou střelou k tyči se dostaly Strakonice opět do vedení 1:2. Radost hostů netrvala ani minutu - po faulu M. Šrámka ve vápně domácí z penalty opět srovnali skóre na 2:2.

 

O deset minut později Liška vyhrál hlavičkový souboj a V.Šrámek zavěsil 2:3. V 80 min. oplatil přihrávku průnikovou za obránce Liškovi a ten prostřelil golmana - 2:4. Domácí už se v závěru na tlak nezmohli a tak si odváží hosté tři velmi cenné body. Junior si výhru zasloužil za srdnatý boj s nepříjemným soupeřem.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 

STATISTIKY

Rohy: 1:5

Střely na branku: 4:7



Sestavy


1.FC Boston Kluky
P. Svoboda [-] - M. Němec [-] (37. V. Vlášek [-] ) , M. Štěpán [-] , R. Košatka [-] (84. M. Krejčí [-] ) , O. Fučík [-] , M. Říha [-] , M. Marek [-] , M. Nedvěd [-] , M. Nedvěd [-] (59. M. Říha [-] ) , V. Košatka [-] , J. Košatka [-] (79. J. Lid [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - K. Kalianko [-] , S. Šíp [-] , P. Cibulka [-] - T. Kostka [-] , V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] , P. Kratochvíl [-] (86. D. Gondek [-] ) - J. Liška [-] (82. M. Boukalík [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Maršala [-] -

ŽK: 23. P. Cibulka , 49. V. Dohonyi , 53. P. Kratochvíl , 64. S. Šíp .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - SYROVÁTKA Jan, KALINA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.