4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy dominovaly proti Chelčicím


Branky


16. M. Šíp , 40. J. Pešl , 71. P. Záleský , 85. M. Rod
0

Chelčice měly dobrý vstup do utkání, jenomže domácí převzali iniciativu a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíp poslal domácí do vedení

Chelčice měly dobrý vstup do utkání hned v první minutě Novák nastřelil tyč domácí branky. Zápas byl v následujících fázích utkání vyrovnaný. Skóre utkání otevřeli domácí v 16. minutě. Šíp napřáhl z přímého kopu, obstřelil zeď a rozradostnil domácí publikum – 1:0. Velkou příležitost na vyrovnání měl Křenek, ale vyběhnutého gólmana Sýse si nepřišel. Následně nastřelil břevno Kouba, kterému chyběli jen milimetry, aby byl úspěšný. A tak opět úřadovali domácí. Dobré zpracování a klid v zakončení předvedl Pešl – 2:0.

Stachy skóre ještě navýšily

V druhém poločase měl opět blízko ke vstřelení gólu Kouba, ale jeho hlavičkový pokus těsně přestřelil břevno domácí branky. Definitivní klid na kopačky přinesl domácím Záleský. Nedůraz v obraně Chelčic potrestal přízemní střelou za bezmocného Irala – 3:0. Na druhé straně se o snížení pokoušel Novák, ale Sýs jeho střelu zkrotil. A tak když se ani následně nepodařilo vstřelit gól Křenkovi z přímého kopu, měli opět poslední slovo domácí. Rod si zaběhl za obranu hostů a čtvrtým gólem zpečetil vítězství domácích – 4:0. Chelčice tak zakončily sezónu na osmém místě tabulky se ziskem 31 bodů. Sezóna bude pro Chelčice začínat opět v týdnu před turnajem Petra Chelčického, který se uskuteční 22. července.

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - P. Foltýn [-] (46. A. Eigner [-] ) , L. Hovorka [-] , V. Lukeš [-] , M. Rod [-] , V. Šíp [-] , J. Pešl [-] (46. J. Foltýn [-] ) , M. Marek [-] , M. Šíp [-] , T. Hošek [-] , P. Záleský [-]

FK Chelčice
J. Iral [-] - R. Varyš [-] , F. Hucek [-] , P. Novák [-] , J. Křenek [-] , P. Valenta [-] , M. Lang [-] , J. Jakš [-] , T. Kouba [-] , J. Chalupský [-] (50. P. Dušek [-] ) , P. Pícha [-]

ŽK: 56. T. Hošek , 60. J. Foltýn - 20. M. Lang , 31. P. Novák , 41. P. Pícha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ovčáček Josef - SYROVÁTKA Jan, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.