0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prohru Záblatí sledovalo pouze dvacet diváků


Branky


0

Poslední Záblatí čelilo silnému soupeři. Utkání skončilo jednoznačnou záležitostí Sousedovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice ovládly poločas

Poslední vzájemné utkání skončilo jasnou záležitostí Sousedovic, které nastřílely Záblatí pětku. V předposledním kole však již bylo rozhodnuto, Sousedovice hájí horní příčky, kdežto Záblatí je jasným sestupujícím. Podle toho také vypadal i začátek poločasu. Sousedovice potvrdily roli papírového favorita a Záblatí si moc neťuklo. Přesto první branka padla až ve 38. minutě, kdy se prosadil Tomáš Glazunov. Za dvě minuty zvýšil na 0:2 Filip Duba. Hosté tak splnili roli favorita i výsledkově a šli do poločasové přestávky s dvoubrankovým vedením.

Tomáš Glazunov přidal svůj druhý gól

Druhou půli, jako tu první ovládly Sousedovice, hráči se předháněli, kdo jakou šanci spálí více. Kromě 47. minuty, kdy pohotově skóroval Jakub Kovář – 0:3. Záblatí již zápas jenom dohrávalo a může se připravovat na Okresní přebor, když další tečku jim dal v 75. minutě Tomáš Glazunov. Zápas sledovalo pouze dvacet diváků. Hlavním rozhodčím byl Vít Slepička, jeho asistenti byli Petr Šťastný a Miroslav Harvalík. Delegátem Luděk Kučera.

 

Příští kolo Záblatí si zahraje letos svůj poslední zápas v I.B třídě na hřišti Čkyně. Sousedovice doma přivítají Netolice.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Do zápasu s posledním Záblatím jsme jeli s cílem prodloužit vítěznou sérii a povedlo se. Hrálo se pro nás netradičně v neděli dopoledne, ale i s touto změnou jsme se dokázali vyrovnat. Od začátku zápasu jsme to byli my, kdo diktoval tempo a bylo jen otázkou času kdy půjdeme do vedení. Zásluhou T. Glazunova a Duby jsme vyhráli poločas 2:0. Druhá půle byla přehlídkou našich zahozených šancí, a i přes to jsme náskok další trefou T. Glazunova a Kováře navýšili na konečných 4:0. Výhra mohla být i vyšší, ale i tak jsem s vítězstvím a přesvědčivým výkonem spokojen.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] , J. Kvasnička [-] , J. Hálek [-] , V. Rosenbaum [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , M. Kolafa [-] , P. Hrabák [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Glazunov [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-] , P. Vojtíšek [-] , M. Mráz [-] , V. Kacetl [-] , T. Glazunov [-] , V. Rom [-] , J. Kovář [-] , J. Hrach [-]

ŽK: 39. M. Janošťák - 24. M. Mráz , 24. F. Duba , 65. V. Rom , 78. V. Kacetl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Slepička Vít - ŠŤASTNÝ Petr, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.