D. Reindl 25. (p.)
D. Reindl 44.
P. Fux 80.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí na Netolice nevyzrálo


Branky


25. D. Reindl (p.) , 44. D. Reindl , 80. P. Fux - 62. Š. Kužvart
0

Vlachovo Březí zajíždělo do Netolic, kde určitě chtělo uhrát nějaké body, nakonec si Netolice došly pro pohodové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reindl poslal Netolice z penalty do vedení

Na podzim se tyto týmy rozešly po remíze 3:3. Netolice chtěly všechny body nechat na svém domácím hřišti, a tak se k tomu přizpůsobily i herně. Od úvodního hvizdu se Netolice draly dopředu a Vlachovo Březí prohrávalo souboje. Skóre otevřel ve 25. minutě z pokutového kopu David Reindl – 1:0. Poté se hra trochu vyrovnala, ale Netolice byly stále lepší na balónu. Když už to vypadalo, že poločas skončí pouze 1:0, tak si vzal slovo opět David Reindl a prostřelil Petra Koubu v brance Vlachova Březí. Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí.

Březí Kužvartem pouze snížilo

Do druhého poločasu nastoupil za hosty Jan Hubáček a dodal hře hostí lepší rytmus. Přestože Netolice stále byly lepší na míči, tak Vlachovo Březí snížilo v 62. minutě Štěpnánem Kužvartem. Ke konci zápasu ještě přidal jistotu na kopačky domácích Pavel Fux, který vstřelil třetí gól domácího celku. K utkání přihlíželo sto diváků. Hlavním rozhodčím byl František Bumba, jeho asistenti byli Martin Ernst a Jan Trněný. Delegátem byl Václav Albrecht.

Netolice svůj poslední zápas odehraje v Sousedovicích. Vlachovo Březí doma přivítá již sestupující SK Zliv.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
Ing. Ilona Řimnáčová, organizační pracovník: Hosté dali regulérní gól, který nebyl uznán po odmávání nepochopitelného ofsajdu pomezním rozhodčím. Do vedení šli domácí po zaváhání hostující obrany ve 25. minutě gólem Davida Reindla z penalty. Do šaten se šlo za stavu 2:0 po gólu opět Davida Reindla ze 44. minuty. Hosté snížili na 2:1 v 62. minutě Štěpánem Kužvartem. Měli další dvě šance na vyrovnání, Roman Lauda nastřelil z přímého kopu tyč a ani Vašek Holík v dobré pozici domácího gólmana nepřekonal. Poté domácí hru kontrolovali a vítězství pečetili gólem Pavla Fuxe v 80. minutě na konečných 3:1. Za Březí zahráli dobře Fanda Daniel, Ruda Kalčík a Štěpán Kužvart, který dal kontaktní gól.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - D. Reindl [-] , J. Lukáš [-] , J. Tušl [-] (72. S. Šulc [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] (75. V. Vlášek [-] ) , D. Andres [-] (68. M. Baloušek [-] ) , J. Urban [-] , D. Hlavatý [-] , M. Samohejl [-] (55. D. Andres [-] ) , J. Pivoňka [-]

FC Vlachovo Březí
P. Kouba [-] - F. Veselka [-] (51. J. Bízek [-] ) - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , J. Bušek [-] , Š. Kužvart [-] (76. V. Holík [-] ) , L. Martínek [-] , A. Choďjuš [-] (46. J. Hubáček [-] ) , R. Lauda [-]

ŽK: 49. J. Tušl , 85. M. Baloušek , 89. J. Lukáš - 64. P. Kouba , 71. Š. Kužvart , 81. J. Hubáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.