Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec zvládl úspěšný předposlední krok


Branky


28. K. Pekař , 31. J. Koch , 51. J. Tůma
0

Občas jsou zápasy mezi týmy z vrchu a spodku tabulky zrádné, to však neplatilo zde. Sedlec si pohodlně došel ve Zlivi pro výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekař načal Zliv

V předposledním kole zajížděl Sedlec k derby do Zlivi a soupeře bojujícího z posledních sil o záchranu nakonec poslal do okresu. Po neproměněných šancích Václava Šindeláře a Jiřího Staňka k tomu pomohly dva výborně zahrané rohové kopy, po kterých se ve skrumáži prosadili krátce po sobě Kamil Pekař ve 28. minutě a nejlepší hráč minulého kola Jiří Koch ve 31. minutě. Předtím ještě musel Hanzal skvěle zasáhnout proti dvěma nebezpečným střelám domácích, ale od té chvíle byl v klidu.

Tůma zpečetil výhru

Ve druhém poločase přidal gól krátce po rozehrávce, v 51. Jan Tůma po přihrávce Michala Chromého a Sedlec už si v poklidu došel pro tři body. Sedlec si tak připsal dvacátou výhru z dvaceti pěti utkání. Mužstvo má nejlepší obranu a druhý nejlepší útok. Zliv vyhrála pouze čtyři zápasy a není divu, že sestupuje. Teď už je před mužstvem jen zápas roku proti Lažišti o celkové vítězství v 1. B třídě. Utkání sledovalo okolo sta diváků. Hlavním rozhodčím byl Tomáš Trkovský, jeho asistenti na čarách byli Zdeněk Kovařík a Milan Talíř. Delegátem byl Miroslav Brož. Sedlec se tedy doma utká v přímém boji o titul proti Lažišti. Zliv pojede do Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera, zraněný útočník: Předvedli jsme velmi dobrý výkon a po zásluze jsme si připsali tři body. První šance nám tam nepadly, ale pak jsme si klasicky pomohli standardkami, a pak už bylo hotovo. Zliv se snažila, ale rozdíl v kvalitě prostě by vidět. Jako zlivského odchovance mě sestup Zlivi mrzí, určitě k němu nemuselo dojít. My se ale teď soustředíme na poslední krok za postupem. Proti Lažišti do toho dáme všechno a věřím, že na konci budeme slavit historický postup do 1. A třídy.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Hrdlička [-] , D. Šperl [-] (67. F. Hamáček [-] ) , D. Růžička [-] (46. S. Uchytil [-] ) , J. Vondrka [-] (61. J. Kotrla [-] ) , V. Rys [-] , J. Slavík [-] (85. O. Šťastný [-] ) , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , M. Novotný [-] , D. Ambrož [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Šindelář [-] , J. Staněk [-] , M. Pešek [-] , K. Pekař [-] (46. J. Špán [-] ) , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] (76. M. Bláha [-] ) , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , J. Tůma [-] , V. Kozel [-]

ŽK: 42. J. Vondrka , 73. V. Rys - 60. J. Zíka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - KOVAŘÍK Zdeněk, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.