2:1
(0:1)
45. T. Had
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí otočilo zápase se Záblatím


Branky


48. J. Bízek , 89. M. Hojdekr - 45. T. Had
0

Vl. Březí získalo důležité tři body, a tak s největší pravděpodobností si touto výhrou zajistilo udržení v soutěži. Záblatí naopak soutěž opustí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Had poslal Záblatí do vedení

Podzimní zápas skončil mezi těmito týmy nerozhodně bez branek. Záblatí si bylo moc dobře vědomo, že pokud se chce udržet v soutěži, tak musí dnes vyhrát. Do Vlachova Březí se přišlo na zápas podívat neskutečných sto padesát diváků. Jenomže gólu se ne a ne dočkat, v 18. minutě musel střídat hostující Milan Vorlíček za Jana Hájka, tak to narušilo plány trenéra hostí Jana Lachkoviče. Vyprodaný stadionek ve Vl. Březí se přeci dočkal gólu, bohužel až ve 45. minutě se prosadil hostující Tomáš Had. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Vl. Březí zápas otočilo

Do druhého poločasu vstoupilo rozhodně lépe Vl. Březí. První šanci ve druhém poločase proměnil již ve 48. minutě Josef Bízek. Po gólu na 1:1 se hra vyrovnala a oba týmy nechtěly udělat chybu, která by je stála body. Hrálo se spíše ve středu hřiště s hodně souboji. Když už se hlavní rozhodčí díval na hodinky běžela 89. minuta a ke střele se dostal domácí Michal Hojdekr, nedal Adamu Kuttenbergovi v brance Záblatí žádnou šanci – 2:1. Domácí tak zápas zvládli a s největší pravděpodobností jsou zachráněni. Záblatí však soutěž opouští. Rozhodčí řídil Rudolf Schwarz, jeho asistenty byly Milan Pánek a Filip Muzika, delegátem byl Karel Koch.

Záblatí příští kolo doma přivítá Sousedovice, Vlachovo Březí pojede do Netolic.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ing. Ilona Řimnáčová, organizační pracovník: Věděli jsme, že potřebujeme vyhrát, ale i Záblatí ještě mělo šanci na udržení. Po prvním poločasu se radovali hosté z vedoucího gólu do šatny, jehož autorem byl Tomáš Had. Do druhé půle nastoupili domácí odhodláni s nepříznivým stavem něco udělat. Hned od první minuty byli aktivnější a ve 48 minutě srovnali tečovaným gólem Josefa Bízka. S ubíhajícím časem bylo zřejmé, že kdo dá gól, vyhraje. Březí k tomu mělo blíže, po třech nevyužitých šancích (v 59., 62. a 86. minutě) centroval dvě minuty před koncem Josef Bízek a Michal Hojdekr přesnou trefou zajistil domácím 3 body. Z důležité výhry, za druhý poločas zasloužené, před početnou diváckou kulisou, se domácí radovali na hřišti a pokračovali na pouťové zábavě na náměstí.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - - R. Lauda [-] , A. Kravčenko [-] (90. P. Dejmek [-] ) , R. Kalčík [-] , J. Bízek [-] , F. Daniel [-] , J. Bušek [-] (88. O. Pečený [-] ) , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , M. Hojdekr [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - T. Had [-] , M. Vorlíček [-] (18. J. Hálek [-] ) , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

ŽK: 62. Š. Kužvart , 84. R. Lauda - 65. J. Hálek , 80. D. Lachkovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - PÁNEK Milan, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.