Strunkovice dostaly další výprask, tentokrát od Chelčic


Branky


0

Strunkovice nezažívají nejšťastnější období a už by si přály mít po sezóně, za to Chelčicím se na jaře docela daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzo vedli

Na podzim se více v tomto duelu dařilo Strunkovicím, vyhrály 3:1, jenomže toto jaro není jaksi jejich. Chelčice se dostaly do vedení v 6. minutě po gólu Martina Šáchy. Hrálo se za velkého horka a s tím se lépe vypořádaly domácí Chelčice.  První poločas byl zcela v jejich režii, na 2:0 přidal Josef Chalupský ve 42. minutě. Více se nestihlo, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí přidali pět branek

Domácí nastoupili dobře naladění a hosté zažili poločas hrůzy. Už ve 46. minutě zvýšil na 3:0 Jaroslav Křenek. O čtyři minuty později opět Křenek. Poté se už hostům hrálo velmi těžce, domácí si naopak hru užívali. V 55. minutě přidal pátý gól Tomáš Kouba. Hostující Blaník se přece dočkal čestného zásahu v 60. minutě, kdy se trefil Petr Beneš – 5:1. Další gól přidaly Chelčice dvě minuty po trefě Petra Beneše a poslední sedmou branku Chelčic zaznamenal Jaroslav Křenek v 75. minutě. Poslední slovo zápasu měl Petr Beneš ze Strunkovic, který upravil na 7:2. K utkání přihlíželo třicet diváků.  Zápas pískal Petr Dvořák, s jeho asistenty Petrem Zavadilem a Jaroslavem Hodánkem.

Příští kolo Chelčice jedou do Volyně, ke to bude velice zajímavé. Strunkovice budou doma bojovat proti Čkyni.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Milan Martiš, trenér: Ponaučili jsme se z předešlých utkání, co jsme hráli proti Strunkovicím. Výsledek hodně ovlivnilo počasí, protože bylo velké horko a my jsme hned ze začátku vstřelili branku a poté hned druhou. Zdálo se mi, že hráči Strunkovic brzo rezignovali a nebyli na tam fyzicky dobře. Utkání bylo především jednoho muže, Jardy Křenka, který byl předtím na rybářským dni, odkud přijel trochu posilněn o vitamín B. Velice dobře zahrál hokejista Daniel Schwamberger, bohužel ho na podzim neuvidíme, protože mu začíná v Německo hokejová sezóna.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dvořák Petr - ZAVADIL Petr, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.