Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy nastřílely Netolicím bůra


Branky


50. V. Vlášek , 71. V. Vlášek - 17. P. Záleský , 63. M. Šíp , 68. J. Pešl , 77. M. Šíp , 80. D. Pek
0

Stachy si nečekaně vyhouply na Netolice a nadělily jim pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stachy šly nečekaně do vedení

Přestože se hrálo dopoledne, sluníčko svítilo a svítilo. Trávník byl dobře připravený, a tak nic nebránilo tomu, aby se hrál pohledný technický fotbal. Stachy zahrozily v 17. minutě, po rychlé kombinaci středem obrany se prosadil Pavel Záleský. Další menší šance přišly na obou stranách, ale již bez gólového efektu.

Stachy zúročily převahu

Domácí věděli, že by tyto zápasy měli vyhrávat, celé jaro tomu nasvědčovalo. A taky v 54. minutě vyrovnal Václav Vláček na 1:1. Tento gól jim přidal sebevědomí a začali hrát lepé, jenomže v 63. minutě Martin Šíp proměnil volný přímý kop a Stachy vedly 1:2. Poté v 68. minutě prošel středem netolické obrany Jan Pešl a bylo to již 1:3. Poté v 72. minutě nikým nehlídaný Vlášek snížil na 2:3. Netoličtí hru otevřeli a vše vrhli do útoku a hnali se za vyrovnáním, hosté využili rychlým přímočarých akcí a v 78. Martin Šip, poté v 84. minutě David Pek stanovili konečné skóre 2:5.

Stachy příští kolo čeká důležité utkání proti Zlivi. Netolice jedou na Sedlec, kde se dá očekávat velké utkání.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Za nás není co hodnotit. My se můžeme tak akorát nad sebou zamyslet, omluvit se fanouškům a poblahopřát soupeři k zaslouženému vítězství.

TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: První poločas za velkého vedra byl vyrovnaný, ale hrálo se pouze po šestnáctky. Jedinou větší šanci měl Pavel Záleský, prostřelil obránce i brankáře mezi nohama a otevřel skóre. Více šancí moc nebylo. Ve druhé půli vyrovnal Vlášek, nejlepší hráč domácích. Potom Martin Šíp z přímého kopu obstřelil zeď a poslal nás do vedení. Na 3:1 dával Pešl po narážečce s Pekem. Vlášek ještě dal na 3:2, ale potom jsme se střelecky prosadili a díky brejkům vyhráli. Byli jsme mírně lepší a v závěru jsme rozhodli.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Pivoňka [-] , P. Fux [-] (87. P. Kvapil [-] ) , S. Šulc [-] (65. F. Rokůsek [-] ) , P. Reindl [-] , V. Vlášek [-] (85. D. Andres [-] ) , J. Urban [-] (87. J. Tušl [-] ) , M. Baloušek [-] (85. M. Rybáček [-] ) , D. Hlavatý [-] , M. Samohejl [-] , D. Andres [-]

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - A. Eigner [-] (46. D. Pek [-] ) , P. Záleský [-] , V. Šíp [-] , J. Pešl [-] , M. Marek [-] (65. L. Hovorka [-] ) , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] , T. Hošek [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 43. P. Foltýn .
Hráči zápasu: V. Vlášek - V. Šíp , M. Šíp .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pravda Luboš - PLAČEK Tomáš, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.