4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv získala důležité body


Branky


12. J. Zrun , 50. J. Čejka , 78. V. Rys , 79. V. Rys - 53. J. Hlásek
0

Zliv se díky výhře odpoutala od posledního místa. Vacov B zápas nezvládl a je stále namočen v sestupových příčkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zliv se dostala do vedení

Rezerva Vacova přijela bez posil hráčů z áčka a bylo to poznat. První poločas začal vyrovnaně a nervózně. Bylo vidět, že se hraje o důležité body. První gól zápasu vstřelil ve 12. minutě Jaroslav Zrun a poslal domácí do vedení. Jiné šance v prvním poločase už nepřišly. Čtyřicet diváků se muselo spokojit pouze s jedním gólem v první půli.  

Vadim Rys vstřelil za minutu dva góly

Zliv na nic nečekala a vlétla na svého soupeře. V 50. minutě zvýšil na 2:0 Jindřich Čejka. Jenomže o tři minuty později vrátil hosty do hry Jakub Hlásek – 2:1. Poté oba týmy nechtěly chybovat a spíše se soustředily na obranu, aby neinkasovaly. Proti byl Vadim Rys, který dal dva góly za minutu! První gól vstřelil v 78. minutě a druhý na 4:1 v 79. minutě. Poté domácí vystřídali, aby natáhli čas a zaslouženě vyhráli velkým rozdílem. Tato výhra jim dala velkou naději na setrvání v soutěži. Jelikož Záblatí prohrálo, tak se domácí odpoutali od posledního místa, ale stále musí ještě vyhrávat i zbylé zápasy. Hlavním rozhodčím byl Matěj Novák, jeho asistenty Adam Ondřej a Štěpán Prinz, průměrný věk rozhodčích byl 20.6 let, delegátem byl Jaromír Chlaň.

Zliv jede na Stachy, kde se taky nečeká nic lehkého a Vacov B doma přivítá Lažiště, které je poslední zápasy k nezastavení.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Jakub Slavík, hráč: Do utkání jsme vstoupili dobře, byli jsme více aktivní, vytvářeli jsme si gólové šance. Bohužel většinu jsem jich zazdil, až nakonec z dorážky jsme se dokázali dostat do vedení. Potom se hra vyrovnala a byl to spíše boj ve středu hřiště. V druhém poločase nám pomohla "dělovka" Čéji, která nás poslala do dvou brankového vedení. Ačkoliv soupeř po chvilce snížil, dál se soustředil především na útok a my jsme tich okének v obraně dokázali využít. Myslím si že zasloužená výhra.




Sestavy


SK Zliv
J. Václavík [-] - M. Suchý [-] , R. Bican [-] , J. Zrun [-] , J. Szabó [-] , V. Rys [-] , J. Slavík [-] , J. Čejka [-] , J. Kubeš [-] , M. Novotný [-] , D. Ambrož [-] (80. J. Vondrka [-] )

SK Vacov B
P. Klas [-] - A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] , J. Ketzer [-] , J. Tesař [-] (59. J. Král [-] ) , A. Jírovec [-] , J. Hlásek [-] , D. Mikeš [-] , J. Mrázek [-] , M. Valta [-] (85. T. Novák [-] ) , Z. Švihel [-]

ŽK: 33. M. Novotný , 39. J. Čejka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ONDŘEJ Adam, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.