2:1
(1:0)
68. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice v deseti padly ve Vacově


Branky


9. J. Mls , 86. F. Zitta - 68. J. Urban
0

Vacov B zvládl toto utkání vyhrát i kvůli tomu, že od 22. minuty hrál v početní výhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš dostal červenou kartu

Na podzim Netolice zápas těsně ovládly a vyhrály 3:2. Jenomže domácí nastoupili opět posílení o některé hráče z áčka a bylo to v zápase znát. Skóre utkání otevřel v 9. minutě hráč A-týmu, jednadvacetiletý Jirka Mls. Poté ve 22. minutě přišla důležitý moment zápasu, Jan Lukáš faulem zmařil brankovou možnost Vacova, podrazil soupeře zezadu při souboji o míč a rozhodčí Marek Mráz mu udělil červenou kartu. Přestože jsou Netolice na jaře hodně silné, tak v deseti proti Vacovu moc šancí neměly, navíc když prohrávaly 1:0 po první půlce.

Domácí se o výhru strachovali

Druhý poločas překvapivě byli lepší hosté z Netolice, kteří i v deseti dokázali přehrávat svého soupeře. Ze začátku poločasu se sice Netolice nedokázaly gólově prosadit, ale v 68. minutě Jirka Urban zaslouženě vyrovnal na 1:1. Poté to všechno nasvědčovalo tomu, že si hendikepovaní hosté odvezou alespoň bod. Vacov B se v 86. minutě dostal do brejku, který s přehledem proměnil Filip Zitta, který byl za dvě minuty střídán a na hřiště se dostal i dorostenec Adam Jírovec. V nastaveném čase měl na hlavě vyrovnaní Daniel Hlavatý, ale v dobré pozici netrefil odkrytou bránu Pavla Klase. Rezerva Vacova si tedy připsala hodně důležité tři body. Na zápas se přišlo podívat padesát diváků.



Ohlasy k zápasu



1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Tak tahle prohra mě opravdu velmi mrzí, protože jsme si zápas prohráli de facto sami. Bohužel, naše obranná hra nebyla na rozdíl od minulého zápasu bez chyb, a soupeř dvě z nich dokázal využít. Přesto musím všechny kluky pochválit, protože odehráli 70 minut v deseti a hlavně ve druhém poločase dokázali Vacov přehrát. V 68. minutě Jirka Urban zaslouženě vyrovnal na 1:1 a já jsem ještě pár minut před koncem věřil, že si odvezeme bod. Jenže pak jsme pustili domácího útočníka do brejku, a ten nezaváhal. V nastaveném čase měl na hlavě vyrovnání Dan Hlavatý, ale v dobré pozici netrefil odkrytou bránu.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - F. Zitta [-] (88. A. Jírovec [-] ) , D. Vítovec [-] , D. Mikeš [-] , V. Hanzlík [-] (64. J. Mrázek [-] ) , J. Hlásek [-] (82. T. Novák [-] ) , J. Mls [-] , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] (46. J. Král [-] ) , Z. Švihel [-] , G. Bujok [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - M. Rybáček [-] (84. D. Andres [-] ) , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] (53. M. Baloušek [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] , D. Hlavatý [-] , M. Samohejl [-] , J. Pivoňka [-]

ŽK: 39. J. Mls , 74. Z. Švihel , 75. G. Bujok , 86. F. Zitta - 23. V. Vlášek , 65. J. Urban , 70. M. Rybáček . ČK: 22. J. Lukáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - MAREK Vladimír, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.